Forumum kaydı bakınız
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Forumum kaydı bakınız
www.lockerzturkey.com adresindeki forumum gönderen yazan kısmı kaymış bulunmakda nasıl düzeltebilirim ?
ve birisi mesaj yazdıgında uye bilgilerini sağda deil eskı surumler ve diğer forum sistemleri gibi solda gösterilmesini istiyorum. bunun için bi mod varmı yoksa en son hangi sürümde var bu özellik cevaplarsanız sevinrim
ve birisi mesaj yazdıgında uye bilgilerini sağda deil eskı surumler ve diğer forum sistemleri gibi solda gösterilmesini istiyorum. bunun için bi mod varmı yoksa en son hangi sürümde var bu özellik cevaplarsanız sevinrim
Re: Forumum kaydı bakınız
Orjinal forumlist body at sonra önbellek temizliği yap düzelmesi lazım.O tür temalar var Attriuum teması http://demo.phpbb3styles.net/Attriuum
Dediğini yapdım bütün temalardakı template klasorundekı forumlist_body dosyasını orjinalleriyle değiştirdim. ve önbellek temizledim ama hala aynı gözüküyor başka napabilirim
Orjinal template dosyası ile değiştir.Şablonları yenile tema yenile ön bellek temizle
Başka hiç kullanmadığım bi tema attım.sorun düzelmedi. ne yapmam gerekiyor.
Düzelmesi lazım di bunları yapınca.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
includes/functions_display.php içinde değişiklik yaptın mı?
neden böyle bir durum oldu? Durup dururken olmamıştır, ne yaparken oldu söylersen daha kolay yardım edilir..
neden böyle bir durum oldu? Durup dururken olmamıştır, ne yaparken oldu söylersen daha kolay yardım edilir..
Bi mod yüklemeye çalıştım ondan sonra bu durum çıktı galiba.Mod kurulumunda bazı dosyaları editledim. Bu durum ortaya çıktı diye orjinalleriyle değiştirdim ama yinede düzelmedi
includes/functions_display.php de değişiklik yapmadım.
includes/functions_display.php de değişiklik yapmadım.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
hangi modu yükledin? düzenlemeleri doğru yaptığına, yedekleri doğru yere attığına, tema dosyası değişikliği yaptıysan cache boşaltma ve tema yenileme işlemlerini yaptığına emin misin
hide topic from guest mod unu yüklemeye çalıştım. ama olmadı bi şekilde çalışmadı.bende önceki yedekleri tekrar hosta attım.önbelleğide temizledim bunlardan eminim.
farklı bi tema attım sorun hala devam ediyor.
farklı bi tema attım sorun hala devam ediyor.
Bir çaresi yokmu arkadaşlar şimdi silip tekrarmı yüklücem illa ?
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben bişi farkettim paylaşmak istiyorum ama vereceğim bilginin yüzde yüz doğru oldugundan emin değilim. uyarmadı demeyin.
bilgi şu:
eger eski hasarlı dosyalarınızı yenilemek için ftp den yeni dosya yoluyorsanız önce eskisini silin.
silmeden yenisini atmayın.
neden böyle söylediğimide acıklayayım.
bir kez smile klsörünü silmeden yeni smile klasörünü attım.
içlerindeki eski smileler kalmış.
pc de aynı işlemi yapınca eskisi ile yenisini değiştiriyor ancak forumda bunu yapmıyor.
tahminimce sebebi şu:
forum kullandıgı bilgileri silmiyor.
yani sen değiştrsen bile içlerini muhafaza ediyor.
sanırım içlerini okuyor ve o satırları silmiyor
bu yüzden değiştrmek isterken ilk önce eskisini tamamen silmek gerekiyor.
tekrarlıyorum emin değilim ama bana öyle gibi geldi.
Not: en iyisi silmeyi denemeden önce bozuk dosya yada klasör bile olsa yedekleme yapın.
bilgi şu:
eger eski hasarlı dosyalarınızı yenilemek için ftp den yeni dosya yoluyorsanız önce eskisini silin.
silmeden yenisini atmayın.
neden böyle söylediğimide acıklayayım.
bir kez smile klsörünü silmeden yeni smile klasörünü attım.
içlerindeki eski smileler kalmış.
pc de aynı işlemi yapınca eskisi ile yenisini değiştiriyor ancak forumda bunu yapmıyor.
tahminimce sebebi şu:
forum kullandıgı bilgileri silmiyor.
yani sen değiştrsen bile içlerini muhafaza ediyor.
sanırım içlerini okuyor ve o satırları silmiyor
bu yüzden değiştrmek isterken ilk önce eskisini tamamen silmek gerekiyor.
tekrarlıyorum emin değilim ama bana öyle gibi geldi.
Not: en iyisi silmeyi denemeden önce bozuk dosya yada klasör bile olsa yedekleme yapın.
En son difficulty tarafından 14.01.2015, 23:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Şimdide burdakı yazılanlardan farklı hiç bir şey yapmadıgım halde bu hata ortaya çıktı ?
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/lockerzt/public_html/includes/functions.php on line 1234
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/lockerzt/public_html/includes/functions.php on line 1234
En sonunda forumu siip tekrar kurdum.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Allahtan forumun çok yeniydi geçmiş olsun.
benm söylediğim yöntemle mi hata oldu?
bu bilgiyi paylaşki bizde yanlış bişi yapmayalım.
benm söylediğim yöntemle mi hata oldu?
bu bilgiyi paylaşki bizde yanlış bişi yapmayalım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir