Facebook Connect 0.3.1

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Facebook Connect 0.3.1

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

yenery yazdı:İmzamdaki siteyi ben yapmadım sadece tasarımını ben yaptım orada da açıkça belirttim!
phpBB kullaniyorsun phpBB imzasi yok
Türkce Ceviri kullaniyorsun Ceviri imzasi yok
SEO kullaniyorsun Seo imzasi yok
kendin bir tasarim yapiyorsun onu sitene yaziyorsun

cok mantiklisin :wink:
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
bahtiyaralaman
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bahtiyaralaman »

Arkadaşlar bu modu hatasız kullanan varmı aranızda ? tam sürümü çıkmadan kullanmak nekadar doğru ayrıca ?
doctoralone
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen doctoralone »

bahtiyaralaman yazdı:Arkadaşlar bu modu hatasız kullanan varmı aranızda ? tam sürümü çıkmadan kullanmak nekadar doğru ayrıca ?
ben kullanıyorum.. kayıt olurken veya giriş yaparken hata almıyorum.

davet yollarken daveti yolluyor ama hata veriyor, sanırım session ile ilgili bi problem gelecek sürümde çözülecek.
ayrıca toplu mesaj gönderirken de hata veriyor bu da gelecek sürümde çözülecek diye biliyorum
yenery yazdı:İmzamdaki siteyi ben yapmadım sadece tasarımını ben yaptım orada da açıkça belirttim!
Ben de sen yaptın sanmıştım alttaki yazı onu gösteriyor da..
Kullanıcı avatarı
yenery
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yenery »

Arkadaşlar tartışma yapmak yerine icraat yapsak daha iyi olmaz mı? imzalar eksikti farkındayım emeğe saygım sonsuzdur, alt tarafta aşırı kalabalık bir görüntü oluşturuyordu çözdüm şimdi.

Bu hatanın ne manaya geldiğini ve nasıl çözüleceğini biliyor musunuz?
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/last_post.php on line 10: Constant IN_PHPBB already defined
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/last_post.php on line 23: Undefined variable: user
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/last_post.php on line 23: Trying to get property of non-object
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/last_post.php on line 91: Undefined variable: topic_mark
http://www.tibbiyeli.net

Tüm tıpçıları bekliyoruz...
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Pierce_MVP »

yenery yazdı:Arkadaşlar tartışma yapmak yerine icraat yapsak daha iyi olmaz mı? imzalar eksikti farkındayım emeğe saygım sonsuzdur, alt tarafta aşırı kalabalık bir görüntü oluşturuyordu çözdüm şimdi.

Bu hatanın ne manaya geldiğini ve nasıl çözüleceğini biliyor musunuz?
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/last_post.php on line 10: Constant IN_PHPBB already defined
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/last_post.php on line 23: Undefined variable: user
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/last_post.php on line 23: Trying to get property of non-object
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/last_post.php on line 91: Undefined variable: topic_mark
Emeğe saygın buysa helal sana... :roll:
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Kullanıcı avatarı
RoyaLKing
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RoyaLKing »

modun kurulumunun neresini anlayamadınız? yoksa türkçe dilinde mi bi hata var? türkçe dilin yapımcısı benim
bahtiyaralaman
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bahtiyaralaman »

ben modülü kurdum fakat sonraki işlemleri anlayamadım. facebookta url eklenecek sanırım ve yönetici panellinde başka işlemlerde var sanırım. Bunları anlatırmısınız arkadaşlar ?
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir