Mod kur para kazan

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
liseligenc
Kayıtlı Kullanıcı

Mod kur para kazan

Mesaj gönderen liseligenc »

Arkadaslar benim yeni kurduğum phpbb2 formum var ona 10 tane filan mod kurdurmak istiyorum örnek:doğum günü,güvenlik,istatislik..vs bu arkadasa 30-40 tl para verebilirim ilgilenenlerin mesajlarini bekliyorum...

Messenger adresim :

Not: SADECE İSTANBUL DAKİ ARKADASLAR BENLE İRTİBATA GEÇSİN
En son Mirach tarafından 24.12.2009, 22:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: mail adresi silindi.
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Mod kur para kazan

Mesaj gönderen difficulty »

bildiğim kadarıyla phpbb2 forumlarına mod kuramazsın ve phpbb2 ye destek yok.
forumunu phpp3 e yükseltmelisin.
forumda arama yap. phpbb2 den phpbb3 e geçişler anlatılıyor.
ben hiç yapmadıgım için sayfaları tam bilmiyorum ben birtanesini buldum.
viewtopic.php?f=20&t=7234
sende araştırınca bulabilrsin.
3 e geçince yardım alabilrsin.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Mod kur para kazan

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

viewtopic.php?f=1&t=690
6- Özel mesaj yoluyla yardım istemek, mesajlarda msn/icq v.b. veya mail adresi vererek yardım istemek yasaktır. Ayrıca bu sitedeki hiç bir yönetici özel mesaj, e-posta, MSN ya da başka bir iletişim programı yoluyla destek vermemektedir. Bu şekilde yardım isteyenler siteden uzaklaştırılabilirler. Sorularınız için lütfen ilk önce forumlarımızda arama yapınız, eğer uygun sonuca ulaşamadıysanız yeni bir başlık açarak sorunuzu sorabilirsiniz.
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir