PHPBB 3.0 da Edit ve Quote Sorunu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
icelikkilinc
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

PHPBB 3.0 da Edit ve Quote Sorunu

Mesaj gönderen icelikkilinc »

WEB Sitesi: http://www.sualtiavi.com

PHP3 Kurulu URL: http://www.sualtiavi.com/forum

Merhabalar,

2.0.22 den 3.0 Olympus a basarili bir sekilde gecis yaptik. Guncelleme sirasinda documentation a bagli kalarak hicbir hata ile karsilasmadik, bu sebeple emegi gecen herkese tesekkurler.

3.0 2 haftadan beri kullaniyoruz ancak bir turlu Quote ve Edit komutlarini bulamadik. Kullanicilarimiz forumlarda Quote komutu ile alinti yapamiyorlar. Ayrica herhangi bir basligi ne yonetim takimi ne de kullanicilar kendi basliklarini Edit yapamamaktadirlar.

Bu komutlari nereden aktif edebilecegim konusunda yardimlarinizi bekliyorum.

Tesekkur ederim.
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: PHPBB 3.0 da Edit ve Quote Sorunu

Mesaj gönderen basoglanh »

Merhaba.

Kullanıcıların Mesajlarını Düzenleyememeleri izinlerden kaynaklanıyor olabilir.. İzinleri kontrol etmelisiniz sanırım. Aynı şekildede yöneticilerinde edit yapamamasıda izinlerden kaynaklanıyordur. phpBB3 İzinleri biraz karışık. Karışık derken ilk bakışta karışık geliyor. Şu anda normal olarak herşeyin yolunda gittiği bir bölüm varmı forumunuzda? Varsa tüm forumların izinlerini oradan kopyalayabilirsiniz. Alıntı butonları hakkında herhangi bir bilgim yok aklıma gelenler bunlar yanılıyor olabilirim.
Yeni bir güne gülümse !
icelikkilinc
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Huseyin ilgine tesekkur ederim, izinler bir oncekine gore gercekten cok farkli, Admin Kontrol Panelide.

Izinlerde bulmaya calistim fakat basaramadim. Hatta gizli forumlar bir anda acildi vs...

Bu sebeple ayni olayi yasamis uyelerden veya forum yoneticilerinden bu konu hakkinda bilgisi olan varsa spesifik yardima ihtiyacim var.
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

İzinler hakkında burada forumda detaylı açıklamalar var ben bir daha anlatmaya çalışsam herhalde akşama gönder diyebilirim :D . Forumda arama yaparsan bulabilirsin. Valla bende arama yapardım ama başımda gerçekten benim daha büyük bir sorun var kullanıcı kayıt olamıyor. Hata veriyor bende bir yerlerde hatalı birşey yaptım galiba onunla uğraşıyorum. Eğer forumda arama yaparak bulamazsan basoglanh@hotmail.com Yardımcı olmaya çalışırım.
Ama kendinde deneyerek yapabilirsin. Yönetim panelinden grublara gir. Grup forum izinlerine gir. Gelen yerden grup olarak kayıtlı kullanıcıları seç. Gelen yerden Hangi forumlarda düzenleme yapmak istiyorsan ctrl mause yardımıyla seç. Hepsi ise zaten altında kutcuk var. forumları seçtikten sonra bir sonraki adıma geç gelen yerden kayıtlı kullanıcılar için izinleri standart erişim yaparsan olur. Anket yaratmalarını istiyorsan standart erişim + anketleri seçebilirsin. Böyle yaptıktan sonra sorunun eğer izinlerden kaynaklanıyorsa eğer düzelmesi lağzım.. Yinede olmazsa bakarız bi çaresine. :wink:
Yeni bir güne gülümse !
icelikkilinc
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yaptim daha once de denemistim fakat olmadi

Mesela bu baslikta Alinti gorunuyor her mesajda ancak benim forumumda gorunmuyor.

Kendi mesajlarimda ise Duzen gorunuyor bu da benim forumlarimda gorunmuyor.

Maalasef sorun hala devam ediyor.
ekobay83
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ekobay83 »

Konu hortlatmayı sevmem ama aradım bulamadım

Alıntı butonu bende de gözükmüyor.
normal kullanıcı, moderator ve admin olarak denedim.
burada yazılı olanlarıda denedim ama nafile.
bu sayfadaki cevapla butonu benim forumda cevap gönder olarak gözüküyor.
özel mesaj butonumda yok.
eksik bişey var ama bulamadım.

yapanlar kızmasın ama bu versiyon gerçekten çok karışık olmuş.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

ekobay ftpde butonların olup olmadığını kontrol et.
imageset/tr klasöründe var mı görünmeyen butonlar*
ekobay83
Kayıtlı Kullanıcı

butonlarda var.
acaba butonların isimleri mi yanlış?

onurcakko yazdı:
phpBB-TR yazdı:Emeğinize saygı duyuyorum..

Bir de bunu download linki içerisinde verseniz.. :? Öyle daha güzel olur.. :wink:
buyur kardeş prosilver teması için tr buton Tıkla İndir

buda subsilver2 için tr button Tıkla İndir

pro silver butonlarını indirdiğim konu buydu.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Site adresini ve kullandığın temanın adını yaz sorunu anlamaya çalışalım :)
ekobay83
Kayıtlı Kullanıcı

www.tavsiyen.net

prosilver

versiyon3.0.6
ekobay83
Kayıtlı Kullanıcı

sorun varsayılan grup ayarlarından kaynaklanıyormuş.
yardımlarınıza teşekkürler.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir