Admin panelinde türkçe sorunu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
faruk1212
Kayıtlı Kullanıcı

Admin panelinde türkçe sorunu

Mesaj gönderen faruk1212 »

admin panelinde türkçe karakterler çıkmıyor,anasayfada hatalı gösteriyor, nasıl düzeltebilirim, ii günleer
ii günler

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
HayatAğacı
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Admin panelinde türkçe sorunu

Mesaj gönderen HayatAğacı »

Tr dil yüklemiş isen..YKP, sistem, Dil Paketleri, Tr yi etkin kıl... En yazanı sil...sonra GENEL e tıkla
Mesaj Panosu Ayarlarından türkçeyi seç aşağıdan onayla....

tekrar Genel e tıkla aşağıdan ön Bellek temizliği yap....
www.definelerim.com

Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
faruk1212
Kayıtlı Kullanıcı

dediklerinizi yaptım ama aynı hata devam etmekte.
common.php dosyası utf-8 mi olcak ansii mi acaba bundan dolayı olabilirmi?
HayatAğacı
Kayıtlı Kullanıcı

kardeş bende de sorunlar oldu..... tek çözüm ü yapan host aldığım firmaya mail attım düzenlediler...

elime verdiler....

ustalardan gelen olursa cevap yazarlar....senin tüm dillere uygun olan uft-8 kaynaklıda olabilir...saygılarımla.
www.definelerim.com

Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
faruk1212
Kayıtlı Kullanıcı

ilk başta düzgündü ama bi kaç mod kurdum sonra bu şekilde oldu.Eski dil dosyalarını attım ama değişmedi.
eyvallah kardeşim sağol, hosta mail atayım ozaman.

kolay gelsin.
HayatAğacı
Kayıtlı Kullanıcı

faruk1212 yazdı:ilk başta düzgündü ama bi kaç mod kurdum sonra bu şekilde oldu.Eski dil dosyalarını attım ama değişmedi.
eyvallah kardeşim sağol, hosta mail atayım ozaman.

kolay gelsin.
kardeş yedekleri karıştırmış olmayasın..... ben artık mod yüklerken bir masa üstüne birde D ye atıyorum...

masa üstündekileri kodları ekliyorum hata veriyorsa D deki orjinalleri tekrar yüklüyorum...

akşamdan iki tane mod eksiğim vardı yükleyim dedim eror verinde d deki orjinalleri tekrar yükledim sorun kalmadı.....

sende orjinalleri yüklerken eksik yüklemiş, birisi gözden kaçmış olabilir... :)
www.definelerim.com

Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir