Ustalar
forumda yazı stilinin sadece "coming soon" olmasını istiyorum.
Ne yapmam gerekir?
Forumda ki yazı stili
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Forumda ki yazı stili
index.html veya index.php dosyasının içerisine yazıp ana dizininize gönderin. Giriş sayfasında o yazı çıkar.
-> phpBB3 ile ilgisi olmadığı için "Genel Tartışmalar" forumuna taşındı.
-> phpBB3 ile ilgisi olmadığı için "Genel Tartışmalar" forumuna taşındı.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
phpBB'nin varsayılan yazı stilinin değiştirilmesinden bahsedilmiş, bu da phpBB ile ilgilidir. Forumun varsayılan yazı stilini değiştimeyi ben de merak ediyorum işin aslı 

- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sanırım bu linkteki ve aşağıdaki anlatımdan yola çıkarak değiştirebilrsiniz.
yani size fikir verebilcegini düşünüyorum.
viewtopic.php?f=39&t=17159&start=0
birde nasıl göründügünü anlayabilmek için bu linki inceleyebilrsiniz.
http://demokratikforum.com/viewtopic.php?p=2086#p2086
Not: Tarayıcılarınızın versiyonuna göre bazı yazı stilleri arasındaki farkı göremeyebilrsiniz.
çünkü eski sürüm tarayıcılar bunu desteklememektedir.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Posting sayfasına font stil kutusu eklemek için alttaki işlemleri sıra ile yapın.
Bunu aç: styles/prosilver/template/posting_buttons.html
Bunu bul
Devamına bunu ekle
Yönetim Paneli - Gönderim - Mesajlar - Biçim kodları yani BB Codlarını bul:
yeni bir biçim kodu ekle
Biçim kodu kullanımı:
Yerine konulacak HTML:
Makale Hakkında
Yazar: DavidIQ
Orijinal yazı: http://phpbb.davidiq.com/viewtopic.php?p=1060#p1060
yani size fikir verebilcegini düşünüyorum.
viewtopic.php?f=39&t=17159&start=0
birde nasıl göründügünü anlayabilmek için bu linki inceleyebilrsiniz.
http://demokratikforum.com/viewtopic.php?p=2086#p2086
Not: Tarayıcılarınızın versiyonuna göre bazı yazı stilleri arasındaki farkı göremeyebilrsiniz.
çünkü eski sürüm tarayıcılar bunu desteklememektedir.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Posting sayfasına font stil kutusu eklemek için alttaki işlemleri sıra ile yapın.
Bunu aç: styles/prosilver/template/posting_buttons.html
Bunu bul
Kod: Tümünü seç
<select name="addbbcode20" onchange="bbfontstyle('[size=' + this.form.addbbcode20.options[this.form.addbbcode20.selectedIndex].value + ']', '[/size]');this.form.addbbcode20.selectedIndex = 2;" title="{L_BBCODE_F_HELP}">
<option value="50">{L_FONT_TINY}</option>
<option value="85">{L_FONT_SMALL}</option>
<option value="100" selected="selected">{L_FONT_NORMAL}</option>
<option value="150">{L_FONT_LARGE}</option>
<option value="200">{L_FONT_HUGE}</option>
</select>
Kod: Tümünü seç
<select name="addbbcode22" onchange="bbfontstyle('[font=' + this.options[this.selectedIndex].value + ']', '[/font]');this.selectedIndex = 0;" title="Font type: [font=Arial]Your Text[/font]">
<option value="Arial" selected="selected">Arial</option>
<option value="Times New Roman">Times New Roman</option>
<option value="Courier">Courier</option>
<option value="Comic Sans MS">Comic Sans MS</option>
<option value="Georgia">Georgia</option>
<option value="Impact">Impact</option>
<option value="Arial Black">Arial Black</option>
<option value="Tahoma">Tahoma</option>
<option value="Helvetica">Helvetica</option>
</select>
yeni bir biçim kodu ekle
Biçim kodu kullanımı: