Yedek Geri Yükleme Sorunu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Yedek Geri Yükleme Sorunu

Mesaj gönderen ErginD »

Merhaba arkadaşlar,
1 haftayı aşkın süredir bununla uğraşıyorum. Sitemiz maalesef sürekli hatalar vermeye başlayınca herşeyi silip yeniden kurmaya karar verdik. 3.0.5 versiyon forumumuzda 09.03.2010 tarihinde yedek aldık.
FTP forum dizinini komple silip yeni bir forum kurduk 3.0.7 versiyon. İnstal klasörünü siliyoruz. Cache'i boşaltıyoruz. Daha önceki forumumuzun Store klasöründe bulunan sıkıştırılmış halde 7.54 MB çıkartılında yaklaşım 32 MB olan sql uzantılı yedeğimizi yeni kurulan ftp dizinlerimizden store klasörünün içine atıyoruz. Yönetim Panelinden BAKIM/Geri Yükle Seçeneğini açtığımızda yedek dosyamızı seçip geri yükle dediğimizde maalesef ki sadece beyaz ekran geliyor.

Yeni kurulan forumda deneme amacıyla bir başlık açıyoruz yedek alıp başlığı sildikten sonra yedeği geri alabiliyoruz. Sonuçta sorun çıkmıyor. 2.0.x sürümlerinden yüksek boyutlu yedek dosyalarının geri alınmasında sıkıntılar yaşandığını okumuştum. 3.0.X sürümünde de bu tür problem yaşanıyor mu? Sizce bizim sorunumuz bu mu? Sorun buysa çözümü nedir?

Lütfen konu hakkına fikri olanlar belirtsinler, artık deneyemeyeceğim birşey yok. Yardımcı olursanız çok seviniriz. :(

http://www.dostbalikcilar.com
3.0.7

Edit. Şuanda bir hata mesajı aldım
Genel Hata
SQL ERROR [ mysqli ]

Duplicate entry '18041' for key 'PRIMARY' [1062]

SQL
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Yedek Geri Yükleme Sorunu

Mesaj gönderen ErginD »

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_database.php
LINE: 328
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_database->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()

Son Rapor Bu...
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Emin olmamakla birlikte hatanın 3.0.5 sürümünün yedeğini 3.0.7 ye yüklemenden oluştuğunu düşünüyorum. 3.0.5 i locale kurup yedeği yüklemeyi dene, akabinde güncellersin.
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ErginD »

aynı hatayı alıyorum 3.0.5'de de.
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ErginD »

Kod: Tümünü seç

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Access denied for user 'dostbalikcil-com'@'89.106.12.61' (using password: YES) [1045]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Son geldiğim aşama bu arkadaşlar?
Sanırım veri tabanı girişinde bir sorun var...
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Son hataya göre veritabanı ile bağlantı kurulamıyor. Veritabanı kullanıcı bilgilerini kontrol etmelisin.
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ErginD »

Bu giriş verileri hangi dosyada saklanıyor. Elle düzeltmem mümkün mü?
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ErginD »

config.php tabiki.
Yükledim şuan siteye giriyor. Fakat Türkçe Karakter sorunu var. Aynı zamanda konulara tıkladığımda "Talep edilen konu mevcut değil." diyor. Sanırım bu da türkçe karakter sorununa bağlı...
Türkçe karakter sorununu nasıl çözebilirim.
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ErginD »

Konular hakkında hiçbirşey bilmememe rağmen aşama aşama, deneye yanıla biryerlere getirdim. Son olarak konulardaki türkçe karakter sorunu çözüldü, Lakin İmzalar, Nickler, Konu başlıkları halen türkçe karekter sorunuyla devam ediyor. Konulara girilemiyordu, artık girilebiliyor. Şimdi nickler, konu başlıkları ve imzalardaki Türkçe karakter sorununu nasıl çözebilirim? Fikri olan varsa dinlemek ve uygulamak isterim.

teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

3.0.5 yedeği duruyor mu? Duruyorsa özel mesaj ile ulaşırsan onun üzerinde denemeler yapabiliriz.
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ErginD »

bigdump.php ile unicode'u utf-8 olarak değiştiriyorum ama geri yüklemede yine şu lanet olasıca beyaz sayfaya denk geliyorum. sql dosyasını notepad'de açıp utf-8 yaptım ftp'ye yollayıp admin panelinden geri yüklemeye çalıştım yine olmadı maalesef :)
Ama çözeceğiz inşallah. Yedek dosyası maalesef 7.5 mb olduğundan gönderebileceğimi sanmıyorum. Ama zaten sanırım siz de benim gibi kodlamayı değiştirecektiniz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 0 misafir