Bana İngilizce Butonları Turkce Yapabilecek Varmı ???

phpBB 3.0.x sürümlerindeki stiller / temalar için yapılan rütbe resimleri, ifadeler, avatarlar, butonlar, logolar, bannerler.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
FrmZeytinDali
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bana İngilizce Butonları Turkce Yapabilecek Varmı ???

Mesaj gönderen FrmZeytinDali »

Arkadaslar Sitem İngilizce oldunda butonlar var turce okdunda buton yerine yeni mesaj ..vs yazıyo onlarınyerine ingilizce gibi ama turkce buton koymak istiyorum bana yardım edebilirmisiniz butonların ingilizcesini birazdan eklenti yapacam sizde turkce yapıp ekleyin birde nasıl yerlestirecemi anlatın tema turkce degil site turkce oldundan turkce görunuyor tesekurler !!!

Not : Butonlar ustune gelindinde renk degiştiriyor yani ustune gelince renkleniyo normali siyah beyaz yanlız resimlerde aynı resimde çift renk var ustteki normalı attaki ustune gelince çıkıyo yani tahminimce sadece ismini degiştirin eng kusmuna attımda dosyaları aynı isimde calısıcak ben peint kullana biliyom sadece orda yapam imkansız tesekurler :))
Butonlar Eng.rar
Butonlar Bunlar İngilizce Hali
(46.53 KiB) 185 kere indirildi
yet_one
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Bana İngilizce Butonları Turkce Yapabilecek Varmı ???

Mesaj gönderen yet_one »

macromedia fireworks 2004 yada 2008 yükle çok basit olduğunu görüceksin kendin yapaiblirsin kimse uğraşmaz burda tükçe yazcam die googlede arat var tr butonlar normalde

http://downloads.sourceforge.net/phpbbt ... irror=osdn
Mademki sistem budur usta ohalde nekadar ekmek okadar köfte bu hususta!

Koşturuyoruz Bakalım Nasıl Olacak Gidiş Hat.
http://www.filmciyiz.net - http://www.onlineradyo.info
Kullanıcı avatarı
famedya
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen famedya »

İsteğiniz üzere butonlarınız türkçeleştirilmiştir.. saygılar.
Dosya ekleri
tr.rar
Türkçe butonlarınız
(73.83 KiB) 258 kere indirildi
FrmZeytinDali
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen FrmZeytinDali »

famedya yazdı:İsteğiniz üzere butonlarınız türkçeleştirilmiştir.. saygılar.
allah razı olsun kardes çok guzel olmus ben ben yaptım ama bu kadar iyi olmamııstı sagol çok çok
senolecevit
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen senolecevit »

İşinize yarayabilir bütün buton ve ikonlarda farklı ve Türkçe değişiklikler
subsilver2 için
tr.rar
butonlar ve ikonlar
(101.36 KiB) 123 kere indirildi
akvaryumturkiye.com
Kilitli

“3.0.x Stil Grafikleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir