Yeni Forum Eski Forum?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Yeni Forum Eski Forum?
Selam arkadaşlar, benim bir sorum var. Ben prosilver tabanlı tecktonik isimli temayı kullanıyorum [imzamdaki site adresinden görebilirsiniz]. Yalnız siteyi değiştiricem için yeni temam 1game isimli tema olucak oda subsilver destekli. Forumda bir çok mod var bunlarda subsilver destekli olmayanlar ve zaten ufak tefek zarar vermeyen hatalarda vardı fakat ben en baştan forumu subsilver tabanlı kurup 1game temasını yerleştirmek istiyorum. Ancak sorun şu: Yeni foruma eski forumdaki başlıkları vs nasıl taşırım? Çünkü çok sayılmasada bayağı bi paylaşım mevcut. 1000'i aşkın üye var. Bunların hepsini subsilver tabanlı yeni kuracağım foruma nasıl taşırım? Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.
Re: Yeni Forum Eski Forum?
Gerek yok yeni forum kurmana, phpBB dosyalarını yenilemen yeterli olur. Config.php dışındaki tüm phpBB dosyalarını saf phpBB ile değiştir. Bu işlemden önce veritabanını saflaştırman gerekir, stk ile yapabilirsin bunu. Bu işlemlere başlamadan önce yedek almayı ihmal etme.
Yardımın için teşekkürler bunu en kısa sürede denicem
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Evrek4 yazdı:Gerek yok yeni forum kurmana, phpBB dosyalarını yenilemen yeterli olur. Config.php dışındaki tüm phpBB dosyalarını saf phpBB ile değiştir. Bu işlemden önce veritabanını saflaştırman gerekir, stk ile yapabilirsin bunu. Bu işlemlere başlamadan önce yedek almayı ihmal etme.
evrek4 kardeş bu stk dosyasını indirdim de dosyaları nerey atmam gerek.... onu bulamadım....
ve stk yı sen kullanıyormusun..... şöyle deyim ben mod kurulumlarında genelde bir yerinden hata çıkıyor..
ya tekrar silmek zorunda kalıyorum yada eksik modla devam ediyorum....bu stk nın bu gibi mod kurulumu hatalarını düzenleyici bir otomatik özelliği varmı?
teşekkürler.
www.definelerim.com
Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
Stk mod kurulum hatalarını gidermez, ek bir yönetim panelidir stk.
Stk dosyasını forum dizininin içine atıyoruz, kuruluma falan gerek yok direkt girebiliyoruz siteadı/stk yazarak.
İşlem yapmadan önce yedek alın tekrar belirteyim, yanlışlıkla veritabanı tablolarını vs silerseniz geri dönüş yapabilesiniz diye.
Stk dosyasını forum dizininin içine atıyoruz, kuruluma falan gerek yok direkt girebiliyoruz siteadı/stk yazarak.
İşlem yapmadan önce yedek alın tekrar belirteyim, yanlışlıkla veritabanı tablolarını vs silerseniz geri dönüş yapabilesiniz diye.
Kod: Tümünü seç
Warning: critical_config_repair(./../includes/functions_install.php) [function.critical-config-repair]: failed to open stream: No such file or directory in F:\Hosting\tecktonikturkey.com\httpdocs\forum\STK\stk\includes\functions_critical_repair.php on line 21
Warning: critical_config_repair() [function.include]: Failed opening './../includes/functions_install.php' for inclusion (include_path='.;./includes;./pear') in F:\Hosting\tecktonikturkey.com\httpdocs\forum\STK\stk\includes\functions_critical_repair.php on line 21
Fatal error: Call to undefined function: get_available_dbms() in F:\Hosting\tecktonikturkey.com\httpdocs\forum\STK\stk\includes\functions_critical_repair.php on line 22
Stk yı yanlış atmışsın ftpye, root/stk/stk şeklinde değil root/stk şeklinde olacak.
Sağ ol dostum, şuanda sorunsuz çalışıyor ama arada eski forumdan bazı kalıntılar var ama şu anda sorun yok. Yardımın için teşekkür ederim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir