1 bucuk senelik mod hatali olmasi normaldir güncel modlar var onlari kullanmanizi öneririm..PC TUTKUNU yazdı:chati misafirlere naıl kapatabiliriz
ESmerÖZCan verdiğin kodları eklediğimde beyaz sayfa hatası veriyor
[3.0.x]Ajax Chat[8.1.2]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [3.0.x]Ajax Chat[8.1.2]
- PC TUTKUNU
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
şimdi baktım chat çalışıyor.
misafirlerin girişini nasıl engelliyebiliriz
misafirlerin girişini nasıl engelliyebiliriz
hocam ben kurdum kusursuz çalışıyor eğer forum misafirlere kapalıysa chatte kapalı oluyor ben link halinde değilde index_body den forum üstünde açık olarak yaptım mükemmel oldu.Benim basit bir sorum olacak konulara girildiğindede chat in gözükmesini istiyorum kodu nereye eklemem lazım ovarel_header e eklediğimde portaldada gözüküyor.
imzanız kurallara aykırı boyutlardadır. (yönetim)
kakarotto
wievtopic_body. html ye eklemelisin.
evet oraya ekledim ama sadece ana sayfada gözüküyor konu içerisine girildiğindede gözüksün istiyorum.Bide chatbot u kapamanın yolu varmı otomatik mesaj gönderenEvrek4 yazdı:kakarotto
Ne demek istediğini geç olsada anladım bütün bodylere ekledim her yerde gözüküyor şimdi teşekkurler.Bide chatbot konusunda yardımcı olursanız sevinirim.(ChatBot: Kakarotto sohbet odasına girdi.) gibi otomatik mesaj gelmesini istemiyorum.çok karışıyor
- PC TUTKUNU
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ilk olrak forum tasarımı süper olmuş ellrine sağlıkkakarotto yazdı:hocam ben kurdum kusursuz çalışıyor eğer forum misafirlere kapalıysa chatte kapalı oluyor ben link halinde değilde index_body den forum üstünde açık olarak yaptım mükemmel oldu.Benim basit bir sorum olacak konulara girildiğindede chat in gözükmesini istiyorum kodu nereye eklemem lazım ovarel_header e eklediğimde portaldada gözüküyor.
ikinci olarakta chatin hangi template dosyasını veya başka dosyasını tema klasörüne atıp yapdın öğrene bilirmiyim...
chat dosyasını farklı bir yere atmıyorsun public_html ye atıyosun eğer bendeki gibi ana sayfada gözükmesini istiyorsan.
bu kodu kullan temlate de index_body.php dosyasına atıyorsun
Kod: Tümünü seç
<iframe name="Frame" src="http://www.siteadı.com/forum/chat/index.php" width="810" height="500"></iframe>
- PC TUTKUNU
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sağol dostum
bu arada bu nickle artık giriş yapmıyacam black devil ile forumda beni bula bilirsiniz
bu arada bu nickle artık giriş yapmıyacam black devil ile forumda beni bula bilirsiniz
forumları misafirlere kapamaya gerek yokkakarotto yazdı:chat dosyasını farklı bir yere atmıyorsun public_html ye atıyosun eğer bendeki gibi ana sayfada gözükmesini istiyorsan.
bu kodu kullan temlate de index_body.php dosyasına atıyorsunKod: Tümünü seç
<iframe name="Frame" src="http://www.siteadı.com/forum/chat/index.php" width="810" height="500"></iframe>
işte yolu
chat-lib-config.php
config.php dosyasındaki
misafirleri ture verine false yaparsak chat misafirlere kapanıyor
örnek. www.pctutkunu.com
ben chatin giriş kısmını silip diğer sitemin reklamını koydum bu şekil daha iyi oldu forum giriş kısmınıda uste aldım bence sen chat i biraz küçült sitene göre büyük olmuş ayrıca su chatbot u kapatabilirsen banada haber ver çok sinirimi bozuyor.
chatbotu kapatınca veya chatbot yazısının rengini değiştirince çıkışta hata veriyorkakarotto yazdı:ben chatin giriş kısmını silip diğer sitemin reklamını koydum bu şekil daha iyi oldu forum giriş kısmınıda uste aldım bence sen chat i biraz küçült sitene göre büyük olmuş ayrıca su chatbot u kapatabilirsen banada haber ver çok sinirimi bozuyor.
sağdaki kullanıcı ekranı gözükmüyor çift tıklanıldığında kanldan çık gir yapıldığında gözüküyor
kimler hatta çalışmıyor
başka bir yolu daha olmalı denemeye devam ediyorum
sen bu kanalları nasıl bende hala hepsi gözüküyor
Arkadaşlar merhaba,
Chat i kurdum güzel çalışıyor fakat kayıtlı kullanıcılar giriş yapamıyor "Geçersiz üyeismi" deyip duruyor.
fonctions.php modifikasyonunuda yaptım fakat halen aynı hatayı alıp duruyorum.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Chat i kurdum güzel çalışıyor fakat kayıtlı kullanıcılar giriş yapamıyor "Geçersiz üyeismi" deyip duruyor.
fonctions.php modifikasyonunuda yaptım fakat halen aynı hatayı alıp duruyorum.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir