[3.0.7] Türkiye

phpBB 3.0.x sürümleri için yayınlanan yeni stiller ya da temaların duyuruları için bu forumu kullanabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

[3.0.7] Türkiye

Mesaj gönderen Evrek4 »

Tema Adı: Türkiye
Yazar: AcHaRTavE (Evrek4)
Versiyon: 1.0.4
Uyumlu phpBB Sürümü: 3.0.7
Geliştirilen tema: prosilver
Boyut: 292 kb
Demo: http://www.awesomestyles.com/phpbb3-styles/demo/turkiye
Download: Turkiye.zip

[*]Css menüdeki linkleri template/menu.html dosyasından değiştirebilirsiniz.
[*]Temada bulunan hataları başlık altında belirtebilirsiniz.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
En son Evrek4 tarafından 27.08.2010, 14:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 15 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [3.0.6] Türkiye

Mesaj gönderen Evrek4 »

Temaya Ay-yıldız şeklinde ikonlar eklendi.
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Tema güzel eline sağlık.

Kusura bakmazsan eksik gördüklerimi yazayım.(Diğer tasarımlarında da aynı durumlar var)

*Navbar tema ile uygun hale getirilebilir
*Başlığın üstüne gelince değişen renk mavi yerine temayla uygun bir renk olabilir
*viewtopic'teki yazı artaalanları mavi tonlar yerine (temaya uyumlu olacak şekilde) beyaz-kırmızı tonlarda ayarlanabilir.(bg1 bg2)
*Verdana yazı fontu varsayılan yapılabilir.
*Butonların üstüne gelice mavi olan kenarlıklar (temaya uyumlu olacak şekilde) kırmızı yapılabilir.
*Tüm linkler ve h3-h4 gibi başlık tagları (temaya uyumlu olacak şekilde) -koyu- kırmızı tonlarda olabilir.
*Heran herşey olabilir.

Çalışmalarında başarılar dilerim.
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Estf. kusur ne demek, memnun olur, teşekkür ederim görüşlerini belirttiğin için. Tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım. Başka bir eksiklik görürsende belirtmenden memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Tema 1.0.2 sürümüne güncellendi. Bazı hatalar giderildi, eklemeler yapıldı.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [3.0.7] Türkiye

Mesaj gönderen Evrek4 »

Tema 1.0.3 sürümüne güncellendi, phpBB 3.0.7 sürümüne uyarlandı.
Kullanıcı avatarı
delpierro81
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen delpierro81 »

tema güzel olmuş özellikle menü olması benim işime yaradı ama alt kısım üye bilgileri mesaj sayıları vs. olduğu kısımı subsilver gibi yapmak istiyorum mümkünmü yada menüsü olan başka bi tema varmı
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Temayı güncelledim, subsilver gibi olmasada istatistik ve online kullanıcılar alanını düzenledim.
Kilitli

“3.0.x Stil Tanıtımları & Duyurular” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir