mesajı düzenleme alıntı vs. düğmeleri
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- delpierro81
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
mesajı düzenleme alıntı vs. düğmeleri
yazdığım mesajın altında küçük düzenleme alıntı yapma silme gibi düğmeler gözükmüyo. bu nasıl ayarlayabilirm
Re: mesajı düzenleme alıntı vs. düğmeleri
Merhaba,
Türkçe dil butonlarını yüklediğinize emin misiniz?
http://www.phpbbturkey.com/downloads/in ... bb3-turkce
(En Altta)
Türkçe dil butonlarını yüklediğinize emin misiniz?
http://www.phpbbturkey.com/downloads/in ... bb3-turkce
(En Altta)
- delpierro81
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ben farklı bi tema kullanıyorum. forumu ilk yüklediğimde vardı onlar temayı değiştirnce göremiyorum demosunda bazı düğmeler gözüküyo tema klasörünün içindede var resimler. ayarlardan vs. olabilirmi?
kullandigin tema icersine tr iconlarini atman gerekir. Atmadinsa tabiki icon yerine orada yazilar cikar, cevap ver vs. gibi.
- delpierro81
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
resimde kırmızı ile çizdiğim yerde alıntı, düzenle ve sil düğmeleri olması gerekio dimi onlar yok images klasöründe var ama sitede görüntülenmio.
- delpierro81
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sorunu çözdüm. tema içinde başka bi klasör varmış en die onu tr yaptım. vaktinizi aldım ilgilendiğinz için teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. hepinize kolay gelsin
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir