phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
forumbus
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen forumbus »

Arkadaşlar Otomatik Avatar boyutlandırmayı yaptım sql ve diğer manuel ayarlarını yaptım ama
Kontrol panelinden avatar yükle dediğimde ekrana bu hata gelir neden acaba

Parse error: syntax error, unexpected T_IF, expecting ',' or ';' in /home/indirsim/public_html/forum/includes/functions_upload.php on line 275

Acaba Aşağıdaki kodda sorun mu var 275.Satır aralığı

Kod: Tümünü seç

*/
	function move_file($destination, $overwrite = false, $skip_image_check = false, $chmod = false)
	{
		global $user, $phpbb_root_path;, $config

if (sizeof($this->error))
		{
			return false;
		}
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Avatar Auto Resize ?

Mesaj gönderen Evrek4 »

Şöyle dene bakalım:

global $user, $phpbb_root_path, $config;
Bu arada bu mod baya eski, 3.0.1 sürümü için, hata vermesi doğal.
Kullanıcı avatarı
forumbus
Kayıtlı Kullanıcı

üstteki verdiğin kodu değiştirdim ama bu seferde böyle bu sorun çıktı . elinde sorunsuz olanı varmı acaba...

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_upload.php  on line 18: require(./includes/dv_functions_image.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_upload.php on line 18: require(./includes/dv_functions_image.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './includes/dv_functions_image.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indirsim/public_html/forum/includes/functions_upload.php on line 18
yeni sürümü varmı acaba .... ? ben bulamadım mod halinde olsa güzel olurdu...
En son forumbus tarafından 13.05.2010, 13:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Modun yeni sürümü yok, başka bir mod varsa aynı işi gören bilemiyorum.
Kullanıcı avatarı
forumbus
Kayıtlı Kullanıcı

2 haftadır bunla uğraşıyorum ama nedense hep böyle hatalar veriyor . hatasız sürümünü bulmak biraz zor . verdiğim cevaplar için sonsuz teşekkür ederim...
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir