Resimde kırmızı ile işaretlediğim alandaki butonlar çalışmıyor beyaz sayfa çıkıyor
bu modu kurmaya çalıştım fakat kuramadım ama kodları aynen kaldırdım yardım edermisiniz??
http://phpbbturkey.com/forums/viewtopic ... 34&t=16304
Paneldeki Özellikler Çalışmıyorr
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Paneldeki Özellikler Çalışmıyorr
En basit olarak başka mod kurmadıysanız sıfır phpBB dosyaları içerisinden ana dizindeki /adm/ klasörünü eski /adm/ klasörünün üzerine gönderin.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
hepsini attım olmadı :S
Modüllerle oynamış olabilirsin, stk ile modülleri orjinal haline çevirebilirsin.
Tr olanı indirdim napıcam şimdi google tam çeviremiyor.Nereye atmalıyım?
tr adındaki klasörü language klasörünün içine atmalısın. Eğer Türkçe destekli phpBB indirdiysen config.php dışındaki tüm dosyaları da yükleyebilirsin. İndirdiğin phpBB'nin içindeki styles ve language klasörülerini yükle men yeterlidir.
language ye attım dosyalar açılmıyor
/language/tr/acp/board.php klasörüne bir bak derim en az dosya boyutu 42 kb olması gerek ama bazı ayarlar yaptığında 2 kb kadar düşüyor bir bak ve onar yada değiştir . herhangi bir sorun çıkmaz...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir