Reflection Tema Kit Kurulum [yardım]

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
nezihdarcin
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 1
Kayıt: 22.05.2010, 17:24

Reflection Tema Kit Kurulum [yardım]

Mesaj gönderen nezihdarcin »

Merhaba Arkadaşlar, yeni bir PHPBB3 kullacısıyım.
http://portal.roboyt.com içine sonsürümü türkçe paketiyle birlikte kurdum. Şimdi asıl meselem tema kurmak ama beceremedim. yardımcı olursanız sevinirm. aşağıda bilgilerimi veriyorum:


Kurmak istediğim Tema'nın Demosu:
http://demo.rockettheme.com/phpbb3/inde ... fe7007960a


Fakat başlangıçta içinden çıkan Prosilver yada Subsilver2 gibi tek klasör değil. Yani içerik olarak onlar gibi dizine sahip REFLECTION klasörü var, fakat aynı prosilver ve diğerinde olduğu gibi ama tek başına reflection kurunca çalışmayarak hata veriyor. Bende reflection temasını silip Prosilver'in adını reflection olarak değiştirerek hatayı kaldırıp admin paneline ancak ulaşabiliyorum.

Reflection temamla birlikte içinde çıkan diğer klasör ve dosyalar aşağıdadır. Ben hangilerini nasıl sunucuya göndermeliyimki aktif olarak reflection temasını kullanabileyim? not: resmin boyutu büyük sanırsam, yeni sekmede açarak genişçe bakabilrisniz.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

yardımlarınızı esirgemezseniz eğer minnettar olurum, çok teşekkür ederim tekaradan..
Saygılarımla, Nezih
RealKiss
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 55
Kayıt: 10.05.2008, 19:49
İletişim:

Re: Reflection Tema Kit Kurulum [yardım]

Mesaj gönderen RealKiss »

Daha önce İnfuse, Reflection, Mixmagg filan hepsini kurmuştum.. Ama tam olarak hatırlamıyorum.. RocketTheme phpbb temalarını paket olarak biryerden indirmiştim. İçinde birtane kurulum videosu vardı bende ordan kurmuştum. RokBB diye bir modül filan kuruluyordu.. YKP den yeni modüller yaratıyorduk.. Ama tavsiye etmem.. Temanın tabanı bambaşka. Ne prosilver nede subsilver.. Neredeyse hiçbir mod çalışmıyordu. Kaldırma sebebimde buydu..
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir