Resimlere max-width değeri atadım. Resimleri en*boy oranını bozmadan istediğim gibi küçülttü. Harika oldu yani. 32 karakterlik kod ile çözdüm olayı. Anlamakta zorlananlar içi örnek kullanımı;
Kod: Tümünü seç
.postbody img {
max-width: 800px;
}
Kod: Tümünü seç
.postbody img {
max-width: 800px;
}
bu kodu nereye ekleyecezselmankara yazdı:Maalesef yapamadım bir türlü. Onun yerine CSS ile işimi tam anlamıyla görecek bir yöntemi denedim. Çok da güzel oldu. Hem koca koca eklentilerle onlarca çekirdek dosyayı editlemeye de gerek kalmadı.
Resimlere max-width değeri atadım. Resimleri en*boy oranını bozmadan istediğim gibi küçülttü. Harika oldu yani. 32 karakterlik kod ile çözdüm olayı. Anlamakta zorlananlar içi örnek kullanımı;
800px değerin istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.Kod: Tümünü seç
.postbody img { max-width: 800px; }
selmankara yazdı:Maalesef yapamadım bir türlü. Onun yerine CSS ile işimi tam anlamıyla görecek bir yöntemi denedim. Çok da güzel oldu. Hem koca koca eklentilerle onlarca çekirdek dosyayı editlemeye de gerek kalmadı.
800px değerin istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.Kod: Tümünü seç
.postbody img { max-width: 800px; }
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir