Siteye yönetici,moderator atama

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ahmetcahan1962
Kayıtlı Kullanıcı

Siteye yönetici,moderator atama

Mesaj gönderen ahmetcahan1962 »

Siteye yönetici,moderator atama yönetim panelinde nerden yapılır. bulamadım
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Re: Siteye yönetici,moderator atama

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

1.JPG
1.JPG (13.26 KiB) 895 kere görüntülendi
2.JPG
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
cool_recep
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen cool_recep »

BB3 te öyle bir seçenek yok lütfen copy paste cevap vermeyin aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Evet orası çok kafa karıştırıyor. Ben orayı değil de biraz farklı bir yöntem uyguluyorum. 4. sıradaki KULLANICILAR VE GRUPLAR altındaki Grupları Yönet sekmesini açıp oradaki gruplardan herhangi birisine girip ÜYELER kısmını açarak eklemek istediğim üyeyi de bulup o gruba ekliyorum..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 169
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

cool_recep yazdı:BB3 te öyle bir seçenek yok lütfen copy paste cevap vermeyin aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Ekteki resimler bizzat kullanmakta olduğum forum sitelerinden birine ait dikkat ederseniz eğer sol köşede kullanıcı adını da bloke etmiş bulunmaktayım.
Niyet burada yardım fakat bilip bilmeden BB3 te böyle bir seçenek yok gerekçesiyle ki fazlasıyla mevcut zaten, copy-paste iddasında bulunmaktasınız.

Siz iddalarınızla kendi yolunu her zaman bulabilecek derecede bb3 yapısına sahipsiniz zaten bu değerli yorumunuz ile.

Başarılar.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir