Footer bölümünde hata
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Footer bölümünde hata
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
en alttaki gri kısmı nasıl beyaz yapabilirim giriş yaptıktan sonra çıkan yönlendirme sayfasının altında bu çıkıyor yardımcı olun lütfen...
nasıl yapabilirim ?
* o gri yerin beyaz olmasını istiyorum...
en alttaki gri kısmı nasıl beyaz yapabilirim giriş yaptıktan sonra çıkan yönlendirme sayfasının altında bu çıkıyor yardımcı olun lütfen...
nasıl yapabilirim ?
* o gri yerin beyaz olmasını istiyorum...
En son esato tarafından 16.09.2010, 06:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Re: Footer bölümünde hata
lütfen yardım edin...
bu konuda bana yardım edebilecek kimse yok mu ya koca forumda...
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Acaba tema dosyanızı paylaşır mısınız?
colours.css de
bul
bu kısmı
bununla değiştir
bul
Kod: Tümünü seç
html, body {
color: #68696D;
background-color: #A0A8AE;
/* background-image: url("./styles/prosilver/theme/images/yourbg.gif");*/ /* CHANGE: path and name of your image */
}
background-color: #A0A8AE;
background-color: #FFFFFF;
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bende bu değişikliği yapacaktım fakat tema dosyalarını ulaşamadım...
sorun çözülmedi ya denedim yazılanları ama olmadı...
Yukarıdaki yazılanı uyguladıktan sonra Temayı yeniledin mi,Tarayıcının Çerezlerini sildin miesato yazdı:sorun çözülmedi ya denedim yazılanları ama olmadı...

evet yeniledim ve sildim fakat ie firefox ve chromeda aynı hata mevcut
beyaz görünüyor sorun yok
beyaz görünüyor sorun yok
sorun düzeltilmiştir teşekkürler...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir