Forum Title Colour/Forum İsimlerinin Rengini Değiştir
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Forum Title Colour/Forum İsimlerinin Rengini Değiştir
Mod Adı: Forum Title Colour
Yapımcı: ABDev
Mod Açıklaması Forum isimlerini renkli yazma imkasnı sağlar...
Mod Versiyon: 1.0.3
phpBB.Com Linki: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/f ... le_colour/
Arkadaşlar modun tam olarak ne işe yaradığını anlamak istiyorsanız üstteki linke giriniz orada resimler var...
Yapımcı: ABDev
Mod Açıklaması Forum isimlerini renkli yazma imkasnı sağlar...
Mod Versiyon: 1.0.3
phpBB.Com Linki: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/f ... le_colour/
Arkadaşlar modun tam olarak ne işe yaradığını anlamak istiyorsanız üstteki linke giriniz orada resimler var...
- Dosya ekleri
-
- UTF-8''mod-ftc_103.zip
- (148.12 KiB) 274 kere indirildi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Forum Title Colour/Forum İsimlerinin Rengini Değiştir
arkadaşım bunu nereye atcaz bilmiyorum en azından ufak bi açıklama yapsaydınya
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
KArdeşim dosya atılacak birşey yok forumda mod kurulum makalesini kumanı tavsiye ediyorum
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bunun Forum Konuları Olanı Değil de , Açılan Konuların Rengini Değiştireni Vardı .
Örneğin Ben Bir Konu Açmak İstiyorum Duyuru , Sabit Yapmak İstiyorum Onun Rengini Değiştirmek İStiyorum .
O Mod Var mı ?
Örneğin Ben Bir Konu Açmak İstiyorum Duyuru , Sabit Yapmak İstiyorum Onun Rengini Değiştirmek İStiyorum .
O Mod Var mı ?
Sabit ve Duyuru arkaplan rengini değiştirir Topic_ColorsForeverBesiktas yazdı:Bunun Forum Konuları Olanı Değil de , Açılan Konuların Rengini Değiştireni Vardı .
O Mod Var mı ?
Sabit ve Duyuru başlık renkleri için Sabit ve Duyuru başlık renkleri
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Subsilver Tema İçin Olur mu ?satcell yazdı:Sabit ve Duyuru arkaplan rengini değiştirir Topic_ColorsForeverBesiktas yazdı:Bunun Forum Konuları Olanı Değil de , Açılan Konuların Rengini Değiştireni Vardı .
O Mod Var mı ?
Sabit ve Duyuru başlık renkleri için Sabit ve Duyuru başlık renkleri
orada subsilver 2 yazıyor
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu Değil Aradığım Satcell Yardımın İçin Teşekkürler Ama Benim Aradığım Açtığım Konuya İstediğim Rengi Seçerek Verme Modu Vardı O ..
Bu Vermiş Olduğun Modda Sanırım Duyurular Kırmızı Sabitler Yeşil Duruyor Sabit Olarak ..
Bu Vermiş Olduğun Modda Sanırım Duyurular Kırmızı Sabitler Yeşil Duruyor Sabit Olarak ..
Aradığın Bu Mod olmalı Topic Title ColourForeverBesiktas yazdı:Bu Değil Aradığım Satcell Yardımın İçin Teşekkürler Ama Benim Aradığım Açtığım Konuya İstediğim Rengi Seçerek Verme Modu Vardı O ..
Ön izleme Ön izleme
Ön izleme 2 Ön izleme 2
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Teşekkür Ederim SatCell Aradığım Mod Buydu ..satcell yazdı:Aradığın Bu Mod olmalı Topic Title ColourForeverBesiktas yazdı:Bu Değil Aradığım Satcell Yardımın İçin Teşekkürler Ama Benim Aradığım Açtığım Konuya İstediğim Rengi Seçerek Verme Modu Vardı O ..
Ön izleme Ön izleme
Ön izleme 2 Ön izleme 2
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ben kategorileri büyütmek istiyorum buda yapılabilir mi acaba?
Bu arada kasteddiğim mod kurmak vs değil dosyalarda düzenleme yapıyorduk?
Çok şey unutmuşum hatrlamıyorum nasıldı neredeydi?
Bu arada kasteddiğim mod kurmak vs değil dosyalarda düzenleme yapıyorduk?
Çok şey unutmuşum hatrlamıyorum nasıldı neredeydi?
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Mod kurulum dosyasında var oradan bak değiştir dosyaları. Kategorileri büyütmek istiyorum derken neyi kastediyorsunuz acaba biraz açar mısınız varsa bir örnek gösterir misiniz?
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
lordtiger61 yazdı: Mod kurulum dosyasında var oradan bak değiştir dosyaları. Kategorileri büyütmek istiyorum derken neyi kastediyorsunuz acaba biraz açar mısınız varsa bir örnek gösterir misiniz?
eksik anlatım yaptıgımı farkettim haklısın.
Kategori isimlerini büyütmek istiyorum.
Misal veriyorum phpbbturkeyden.
Ana sayfada ilk kategorinin ismi "Genel".
Genel yazısını nasıl büyütecegim?
Temam prosilver.
links.cssdifficulty yazdı: eksik anlatım yaptıgımı farkettim haklısın.
Kategori isimlerini büyütmek istiyorum.
Misal veriyorum phpbbturkeyden.
Ana sayfada ilk kategorinin ismi "Genel".
Genel yazısını nasıl büyütecegim?
Temam prosilver.
bul
Kod: Tümünü seç
a.forumtitle {
font-family: "Trebuchet MS", Helvetica, Arial, Sans-serif;
font-size: 1.2em;
font-weight: bold;
font-size: 1.2em;
font-size: 1.4em;