sql hatası acil yardım lütfen

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
lucifer316
Kayıtlı Kullanıcı

sql hatası acil yardım lütfen

Mesaj gönderen lucifer316 »

http://i56.tinypic.com/24fl2ya.jpg

http://i53.tinypic.com/2rwxoic.jpg

ben thank post kurmaya çalıştım verdiği kopyala yapıştır kısımları ve dosya taşımayı eksiksiz yaptım . fakat yükleme ekranına girince hata verdi. forumu açınca da başlıklara basınca bu hatayı veriyor. resimde yapmamı istediği kısımda sql başlığı altında create table ile başlayan kısım var. onu ne yapacağım unuttuğum o mu acaba? bu konularda yeniyim ne yapmam gerektiğini ayrıntılı yazabilirseniz çok sevinirim. sql e bişey eklemem gerekiyor sanırım ama oraya nasıl gireceğim bilmiyorum. yapmayı bildiğim şey filezilla ile dediği şeyleri yapmak : )
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: sql hatası acil yardım lütfen

Mesaj gönderen ESQARE »

MOD kurulum dosyasında gösterilen SQL sorgularını manuel olarak yapmak istediğinizde o SQL sorgularını phpMyAdmin gibi bir yazılımla veritabanınıza eklemeniz gerekiyor. Fakat MOD'un içerisinde bu sorguları otomatik olarak yapmaya yarayan bir dosya bulunduğu için SQL sorgusunu manuel olarak yapmanıza gerek yok.

Şu şekilde deneyin:

MOD kurulum dosyası içerisinden çıkan db_update.php dosyasını FTP ile phpBB forumunuzun kurulu olduğu ana dizine gönderin. Daha sonra yönetici olarak forumunuza giriş yaparak http://www.yazilimadam.com/forum/db_update.php şeklinde bu dosyayı tarayıcınızdan çalıştırın ve ekrandaki talimatları izleyerek veritabanınızı bu dosya yardımıyla güncelleştirin. Son olarak işlemler tamamlandıktan sonra db_update.php dosyasını FTP ile gönderdiğiniz yerden silin.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
lucifer316
Kayıtlı Kullanıcı

çok teşekkür ederim. tekrar deneyeceğim umarım bu defa olur. rep modunu indirdim ama hiç beğenmedim teşekkürler modu olursa çok işime yarayacak. ilginiz için teşekkür ederim tekrar
lucifer316
Kayıtlı Kullanıcı

ya ben bu defa modu kurdum hiçbir hata vermedi. kullanıcı altında ne kadar teşekkür olduğu falanda yazıyor ama button yok :D bütün dosyaları sorunsuz attım ama teşekkür etcek buton çıkmadı. ykp de mod ayarları var mı diye baktım orada da hiçbir şey yok bu modla ilgili. kullandığım mod : ajax thank for mod 0.2.1 diye bişeydi. daha iyisini önerebilirseniz onu yükleyeyim olmazsa
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

ingilizce modları kurarken dosyaların içerisinde styles/images/en gibi klasörlerin içerisinden resim dosyaları çıkabilir. Bu dosyaları ayrıca Türkçe'ye uyumlu olarakta yüklemelisiniz. Yani styles/images/tr şeklinde...
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir