MOD Kurulum için destek

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
teknocinim
Kayıtlı Kullanıcı

MOD Kurulum için destek

Mesaj gönderen teknocinim »

Hide Topic Content From Guests / Ziyaretçiden İçerik Gizleme modunun kurulumunu yapamadım
daha doğrusu ilk mod kurulumum olacaktı oda olamadı şimdi ben bu modun nasıl kurulacağını bir türlü çözemedim arkadaşlar anlatmışlar fakat sorun şu ki hangi dosya nereye atılıyor ve nasıl çalışıyor
language>tr/içindeki txt dosyasında

language/tr/common.php
language/tr/acp/board.php

şu dosyalarda değişiklik olduğunu söylenmiş fakat ben bu ayarları yapmama rağmen işe yaramadı fakat klasörün içerisinde install.xml ve modx.prosilver.en.xsl dosyalarıda var ben bu dosyaları bir yere atmam gerektiğini düşünüyorum bilmiyorum yanılıyormuyum eminim bilen arkadaşlar için zor bir işlem değildir fakat ben bunu çözemedim acil yardım bekliyorum yada içerik gizleme ile ilgili bana farklı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: MOD Kurulum için destek

Mesaj gönderen ESQARE »

install.xml mod kurulum yönergelerinin olduğu dosyadır. modx.prosilver.en.xsl ise yönergelere şeklini veren şablon dosyasıdır. Bu dosyaları bir yere atmanız gerekmiyor.

Ayrıca dosya düzenlemelerini notepad++ gibi UTF8 destekli metin editör programlarıyla yapmanız gerekiyor. MOD kurulumu hakkında daha detaylı bilgileri viewtopic.php?f=35&t=13382 sayfamızda bulabilirsiniz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
teknocinim
Kayıtlı Kullanıcı

tüm yönergeleri uyguladım ama hiiçbir değişiklik olmadı bu uyguladıklarımda yanlışlıkmı var sizce ziyaretci gizleme ile ilgili

#-----[ AÇ ]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#

language/tr/common.php

#
#-----[ BUL ]-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#

'YOU_NO_NEW_PM' => 'Sizi bekleyen yeni özel mesaj yok.',

#
#-----[ SONRASINA EKLE ]---------------------------------------------------------------------------------------------
#

// Hide Topic Content From Guests [ www.phpbbturkey.com ]
'HIDE_TOPIC_CONTENT' => 'Forum İçeriği Ziyaretçilere Kapalıdır.',

#
#-----[ AÇ ]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#

language/tr/acp/board.php

#
#-----[ BUL ]-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#

'CHAR_LIMIT' => 'Her mesajda en yüksek karakter sayısı',

#
#-----[ ÖNCESİNE EKLE ]---------------------------------------------------------------------------------------------
#

'HIDE_TOPIC_CONTENT_ACP' => 'Ziyaretçiden İçerik Gizleme',
'HIDE_TOPIC_CONTENT_ACP_EXPLAIN' => 'Ziyaretçiden İçerik Gizleme özelliği kullanılsın mı?',

#
#
# NOT: contrib/tr_buttons klasörü içinde bu moda özel Türkçe düğmeler yer almaktadır.
# ( Türkçe düğmeleri styles/temanız/imageset klasörü içine kopyalamalısınız. )
#
#-----[ TÜM DOSYALARI KAYDET/KAPAT ]----------------------------------------------------------------------
#
# Son
teknocinim
Kayıtlı Kullanıcı

Benmi yanlış yapıyorum acaba
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zafer715 »

Herhangi bir mod kurulumundan sonra yönetim kontrol panelinden önbellek bosaltilmali ve stiller bolumunden temeanin goruntu sablonlar ve diger iki bolumden tema yenilenmelidir. Bunu deneyin bi.
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 1 misafir