Prosilverden Subsilvere,Subsilverden Prosilvere
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Prosilverden Subsilvere,Subsilverden Prosilvere
Prosilverin özelliklerini Subsilvere,Subsilverin özelliklerini Prosilvere aynen aktarma olur mu ?
Re: Prosilverden Subsilvere,Subsilverden Prosilvere
Aynen aktarma derken ne şekilde olacak bu?
Prosilverde olan özellikleri Subsilvere Subsilverde olan özellikleri Prosilvere taşıma gibi style Theme dosyasındaki özellileri ve template deki özellikleri aynen taşımak gibi,Sadece Prosilver için yapılmış modları subsilver için de kullanabilmek için böyle bir yol olabilir mi ?
Farklı tabanlı temalar, özellikleri aktarmak teker teker tanımlamak ile olur. Mesela prosilverde profilin sağda olmasını subsilvere uyarlamak için farklı değişiklikler yapmak gerekir, prosilver css tabanlıdır subsilver html.
yarı css yarı html özellikli tema olamaz mı 

phpBB'nin tüm temaları öyle, subsilver2'nin css tanımlamaları da var neticede. stylesheet.css dosyasının olduğunun farkındasındır. Yemek değil ki bu şundan biraz katayım şundan da biraz diyebilelim, temanın özelliklerine bağlı css veya html eklemeleri olur. Subsilver ağırlıklı olarak HTML tabanlı prosilver ise css. Yani bu illa bunun ile olacak diye bir şey yok.
subsilver2 yapı olarak eski tarayıcılarla ve eski sistemlerle uyumlu olarak çalışıyor. prosilver temasında daha fazla div id, div style etiketleri kullanılıyor. Örneğin tablolar için table etiketi yerine div etiketi kullanılıyor ve .css dosyasından tabloların / hücrelerin özellikleri belirleniyor. Kısacası daha gelişmiş .css özellikleri kullanılıyor.
Ayrıca prosilver butonları subSilver2'ye uyarlanabilmesi için phpbb.com üzerinde şöyle bir konu mevcut: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1092025
Ayrıca prosilver butonları subSilver2'ye uyarlanabilmesi için phpbb.com üzerinde şöyle bir konu mevcut: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1092025

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir