Selam,
phpbb nin en büyük eksikliği top listi.vbulletin inde olana benzer bir tarz araya araya sadece Köstebek forumda buldum.O sitede sayın vSabah ın.En son başlıklar ismi altında kurulu.Bir türlü bulamıyorum bu modu.Bizimle paylaşırsanız çok sevirim.Teşekkür ederim.
Örnek Linki:http://www.kostebekforum.com/index.php
Köstebek forum un top 10 listin modu?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Köstebek forum un top 10 listin modu?
satcell çok teşekkür ederim inan isimleri ingilizce olunca bu modların ki malum hazırlayanlar hep yabancı inan bulamıyorum.İlgine cevabına çok teşekkür ederim.satcell yazdı:NV recent topics 1.0.5
Bir sorunum daha var ama inan direk konu açmak istemiyorum.Belki komik olacak veya ben körüm göremiyorum bir türlü.Bu mesajı okursan diye direk yazmak istedim.
Sorunum moderatör kontrol panelinde modlar ip numarlarını görüyor veya mesajda bilgi butonu var ona tıklanınca yine yazanın ip si görünyor.Bu normal moderatörlerden ben bu ip görmelerini nasıl kaldırırım abicim. Sadece yöneticiler ve tam moderatörler görse forumda...çok çok teşekkür ederim yardımların için.
İzinler--İzin rolleri--Moderatör rolleri--çeşitli--mesaj bilgilerini görebilir(evet/hayır/asla)
Sayın satcell verdiğiniz modu denedim ama o çok az 5 konuyu alıyor ve normak forum gibi... koyamadım o yüzden.Bu konuda tek ve en düzgünü bence verdiğim linkteki ornek Köstebek forumun kullandığı vbuletinin kine en yakın o.Teşekkür ederim ilginize.Saygılar.
Not: vsabaha özelden yazıp istiycem buraya cevap yazmazsa:
Not: vsabaha özelden yazıp istiycem buraya cevap yazmazsa:

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir