Yedek yüklemede sorun.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
nightmare.
Kayıtlı Kullanıcı

Yedek yüklemede sorun.

Mesaj gönderen nightmare. »

Merhaba arkadaşlar sitemin yedeğini bir hostdan başka bir hosta taşımayı düşünüyorum. Ama yedeği yüklerken hep sorun çıkıyor.

Yedek boyutu 24 megabyte olduğu için phpmyadminden yüklüyemiyorum . bigdumpdan yüklerken aşağıda ki hatayı alıyorum.
Error at the line 8: DROP TABLE IF EXISTS `phpbb_acl_groups`;
Query: 36934/0000777000014500007640000000000011534252135011000 5ustar apacheapache36934/nightofhouse.sql0000777000014500007640077637270311534245432014270 0ustar apacheapache#
DROP TABLE IF EXISTS `phpbb_acl_groups`;
MySQL: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '36934/' at line 1
Yedeği yüklemek için çözüm önerisi olan.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Yedek yüklemede sorun.

Mesaj gönderen ESQARE »

SSH (shell hesabı) üzerinden bazı komutlar uygulayarakta yedeğinizi yükleyebilirsiniz. Fakat bunun için jailed shell erişiminiz olması gerekir ve komutları bilmeniz gerekir. Tavsiyem, taşıyacağınız host'un yetkililerinden yedeğinizi sizin yerinize taşımalarını isteyebilirsiniz. Çoğu hosting firması bunu ücretsiz yaparlar.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
air

Re: Yedek yüklemede sorun.

Mesaj gönderen air »

merhaba,
mysqldumper ile sorunsuz yükleyebilirsiniz. ben 200 MB veritabanını sorunsuz yükledim. ancak, mysqldumper ile geri yükleme yapacağınız veritabanını yine aynı programla yedeklemiş olmanız önemli.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir