Kategori Sorunu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Kategori Sorunu
Merhabalar yaklaık 1.5 senedir kullandığım forumuma geçenlerde veriyon değişikliği yani 3.0.5 den 3.0.8 e yükselttim ancak o günden beri yeni bir forum açamıyorum çünkü ana forum kısmında herhangi bir kategori seçtirmiyor ne yapacağımı şaşırdım.
Re: Kategori Sorunu
Kategori seçememek böyle mi diyorsun.. : 
--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 265

--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 265
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
bende önceden yapamıyodum forum izinlerini biraz kurcaladım.En sonunda oldu.Forum izinlerine iyi bak oralarda olması lazim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Bu resim işini görür umarım. :
Açıklaması : Arada bir Yönetim Kontrol Paneline girip FORUMLAR kısmında bazı forum ve Kategoriler de forum ismini değiştirmek, şifre değiştirmek, mail adresi eklemek gibi bir değişiklik yaptığımızda KAYDET der ve çıkarız. İşte o zaman izinler her nasıl oluyorsa pasif bir duruma geçiyor. Senin yapman gereken o değişikliği yaptıktan sonra sayfanın ortasındaki İZİNLERİ KOPYALAMA diyen yeri açıp ilk defa kurduğumuzdaki TEST FORUM izinleri sayfasını seçerek yine aynı izinlere sahip olmasını sağlamaktır. Forum açıldıktan sonra biraz ilerleyince o TEST FORUMU isimli tek forum sayfası gözümüze fazlalık gibi gözükebilir onun kesinlikle silinmemesi gerekiyor. Silerek değil o sayfanın ismini değiştirerek o sayfayı siteye dahil etmiş oluyoruz. Böylece TEST FORUM isimli forum sayfası mesela ANASAYFA veya YÖNETİM gibi bir sayfa adı altında yaşamaya devam ediyor. İşte biz de forum editlemesi yaparken FORUM İZİNLERİ ni kopyalamak istediğimizde daha önce ismini ADMİNLER,YÖNETİM vb şeklinde ismini değiştirdiğimiz KATEGORİYİ / FORUMU seçmeliyiz. O zaman o sönük sayfaların kaybolduğunu göreceksin. Bunu her forum ve kategoride sırayla yap. Ben yukarıdaki bu resmi çektiğimde sönük olmayan çok az yer kalmıştı her yer sönük olduğundan oraların altına forum ekleyemiyordum baya bir bunaldıktan sonra olayı böylece çözmüştüm. Umarım faydalı olmuşumdur. Kolay gelsin..
--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 266

--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 266
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Vermiş olduğunuz bilgiler ile çözümü sağladım teşekkür ederim. Ancak Kategorilerin pasif durumuna kendiliğinden gelmesi enteresan bir durum.
Rica ederim. Sorunuzun çözülmesine sevindim.. Evet o sorunu aynen yaşayınca çözene kadar çok sıkıntı çekmiştim. Belki bir bug olabilir kod yazıcılar farketseler halledilemeyecek bişey değil ama işte böyle insanı canından bezdirip çözene kadar siteye uğranmaz ediyor....
--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 268
--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 268
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir