[MOD] [phpBB 3.0.x] Ziyaretçiden İçerik Gizleme [1.0.1]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [MOD] [phpBB 3.0.x] Ziyaretçiden İçerik Gizleme [1.0.1]
Merhabalar konuyu uzunca okudum gayet güzel olduğunu tahmin ediyorum. Fakat bunu başka bir mod ararken buldum, benim aradığım üyelerin mesaj yazmadan konuyu görememesi böyle bir mod var mı acaba?
Arkadaşlar bu haliyle çok itici bence. Özellikle arama motorları ile bir çok konunun altarnatifi bulunuyorken. Şahsen ben bu tarz sayfaların olduğu siteleri hemen kapatıp diğer sitelere yönleniyorum. İnsanın mecburen üye olmasını gerektirecek kaç konu var ki?
Bunun yerine konunun en azından belli bir kısmını üyeye gösteren bir mod var mı veya bu modda böyle bir değişiklik yapılabilir mi? En azından giren kişilerin konu hakkında "İşime yarar veya yaramaz" diyebilmelerine imkan sağlayabilecek bir mod...
Bunun yerine konunun en azından belli bir kısmını üyeye gösteren bir mod var mı veya bu modda böyle bir değişiklik yapılabilir mi? En azından giren kişilerin konu hakkında "İşime yarar veya yaramaz" diyebilmelerine imkan sağlayabilecek bir mod...
viewtopic.php?f=34&t=16106AkrepKral yazdı:Arkadaşlar bu haliyle çok itici bence. Özellikle arama motorları ile bir çok konunun altarnatifi bulunuyorken. Şahsen ben bu tarz sayfaların olduğu siteleri hemen kapatıp diğer sitelere yönleniyorum. İnsanın mecburen üye olmasını gerektirecek kaç konu var ki?
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
googleda arama yaptıgım zaman içeriği gizli bir site ile karşılaşırsam hemen çıkıyorum başka bir siteye giriyorum ve birdaha o siteye girmiyorum içeriğini gizleyen sitelere üyeliğim yok
Teşekkürler satcell
Teşekkurler çok güzel bir mod gerçekten,sorunsuz çalışıyor tek sıkıntım değiltirilcek kodlardan birini zaten facebookta paylaş koduyla değiştirmiştim altına veya üstüne eklediğimde hem içeril gizli kodunu gösteriyor hemde konuyu ve facebookta paylaşı facebookta paylaşı sildiğimde konuyu saklıyor düzgün çalışıyor ikisini birden kullanma şansım yokmu acaba..
imzanız kurallara aykırı boyutlardadır. (yönetim)
phpbb 3.0.6 versiyonuna modu kurdum çok iyi şekilde sorunsuz çalışıyor.
mod için teşekkürler.
sistemde GYM Sitemaps & RSS module 2.0.0 kurulu. misafirler burdan yasaklama olmadan konuları görebiliyor.
modun adresi :
http://www.phpbb-seo.com/en/gym-sitemap ... t2734.html
bu modun burdada etkili olabilmesi için kod düzenlemesi verirseniz hem benim için hemde seo uygulaması kullanan kullanıcılar için ilaç olacaktır.
şimdiden teşekkürler.
iyi çalışmalar.
mod için teşekkürler.
sistemde GYM Sitemaps & RSS module 2.0.0 kurulu. misafirler burdan yasaklama olmadan konuları görebiliyor.
modun adresi :
http://www.phpbb-seo.com/en/gym-sitemap ... t2734.html
bu modun burdada etkili olabilmesi için kod düzenlemesi verirseniz hem benim için hemde seo uygulaması kullanan kullanıcılar için ilaç olacaktır.
şimdiden teşekkürler.
iyi çalışmalar.
Eklenti yazarı VSabah şu an askerde, o yüzden takip edemeyebilir.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu moddan nefret ediyorum.
şuan çok sinirliyim girdiğim her site bilgilerini paylaşmayı kısıtlıyor.
bende inadına kısıtlayanllara üye olmayı reddediyorum.
internet bu mu demek?
ne hale getirdik interneti birkaç sey arayıp bir bakın..
noldu bilgi paylaşımına?
açgözlülüğümüz interneti batırıyor.
paylaşım yapan sitelerin hepsi sitelerini kapatmıs durumdalar.
insanlar her bilgi için bir siteye üye olamazlar.
ve herkesin bilgi paylaşımını engellediğini görüyorum.
hiç hoşuma gitmiyor.
asla bu modu kurmayacagım.
özgürlükcü sitelerden birisiyim bu kafayla giderseniz yakında üyelerinizi kaybedeceksiniz.
büyük ihtimal üyeleriniz bizim gibi sitelere gelecek.
ve eninde sonunda google duruma el atacaktır.
ancak bu süreye kadar sinir stres yaşamıs olacagız.
sizden ricam internetin ne için oldugunu hatrlayın ve bu modu hepinizde kaldırın.
internet bu mu demek?
noldu bilgi paylaşımına?
hiç hoşuma gitmiyor.
özgürlükcü sitelerden birisiyim bu kafayla giderseniz yakında üyelerinizi kaybedeceksiniz.
sizden ricam internetin ne için oldugunu hatrlayın ve bu modu hepinizde kaldırın.
Mesaj içeriğinin tamamen gizlenmesini ben de doğru bulmamakla birlikte yinede insanları yargılamıyorum =)difficulty yazdı:bu moddan nefret ediyorum.
internet bu mu demek?
noldu bilgi paylaşımına?
hiç hoşuma gitmiyor.
Kendi sitemde uzun süre düşündükten sonra kendimce şöyle bir yöntem geliştirdim:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Bazen kendi kendime kızıp bu uygulamayı da kaldırıyorum, bazen geri ekliyorum. Ancak bu uygulamaya geçtikten sonra şikayet almamaya başladım.

Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
phpBB3 Temaları | SufiForum
-
- Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler
ancak uyarı ingilizce kaldı
ancak uyarı ingilizce kaldı
- playbek.com
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
selamunaleykum arkadaşlar ben phpbb de yeniyim konuyu inceledim ama birşey anlayamadım
şimdi forumda linkleri ziyaretçilerden gizlemek için tam olarak ne yapmam lazım
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
şimdi forumda linkleri ziyaretçilerden gizlemek için tam olarak ne yapmam lazım
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
- playbek.com
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşlar sadece linkler için bir sistem varmı konu herşey gözüksün ama sadece linkler gözükmesin
yokmu yardım edecek bir arkadaŞ
ilk önce profilinde phpbb web siteni yazman lazımplaybek.com yazdı:arkadaşlar sadece linkler için bir sistem varmı konu herşey gözüksün ama sadece linkler gözükmesin
- playbek.com
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
profilimde yazıyor web sitemin adresi
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir