phpBB Security 1.0.3 kurulumu (Ayrıntılı ve Açıklamalı)

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.

phpBB Security 1.0.3 modunu beğendiniz mi ?

evet
38
84%
hayır
7
16%

Toplam oy: 45

collection
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen collection »

ESQARE arkadaşım yardımların içic çok teşekkür ederim ama ben yine yapamadım cpanel nedir.. yapamadım benim yerime şu panel işlerini felan yaprmısın veya hazır doldurulmuş bir şey koysan örnek olarak hani dolduracağımız alanlarda yazıyorya kullanıcı adınız felan oraları doldurup koysanız çok iyi olur ya anlamıyorum çünki ihtiyacım da bu mod'a ne olur yada benim yerime bilgilerimi verip yapsanız lütfen yardım edin ya... ama tekrar teşekkür yardımlarınız için.
collection
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen collection »

Yardım eden yokmu sorunum büyük forumumun şu anda aktif değil bu yüzden dolayı çözemiyorum yardım istiyorum... açıklama getirin lütfen kafayı yyeceğim lütfen açıklama getirin..
HEYTBE
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HEYTBE »

ESQARE yazdı:
HEYTBE yazdı:message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

hocam hatanın teki bu...

yeni üyelik alan birisi için güvenlik sorusu ve cevap yeri boş...

oraya bişeler yazıp üyelik alıyorum sonra üye olup siteye girdiğimde siteye ilk defa ziyarette bulunduğunuzdan dolayı güvenlik sorusu ve cevap girmelisiniz diyo.. giriyoruz tamm diyoruz ""message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php? "" bu geliyor bi süre bekliyorum sonra site açılıyor.. bunu nasıl engellerim... siteme üye olurken neden güvenlik soru ve cevap yeri boş... yardımlarınız için teşk ederim..
yeni üyelik alan birisi için zaten o yerler boş kalır ve üyenin kendisi doldurur. Eğer üye doldurduktan sonra o kısımlar boş kalıyorsa, install.php dosyasındaki gerekli ayarları yapıp kurulumu başaramamışsınız. Son olarak genede düzelmezse phpMyAdminden tüm phpBB tablolarını onarın.
hocam şimdi kişi üye olurken Güvenlik kontrol paneli bilgilerini dolduruyor sonra gönder diyip üye oluyor.. siteye login olduğun da
Üzgünüz, hesaplara güvenlik soruları eklediğimizden beri bu sizin ilk ziyaretiniz. Yapmanız gereken sadece profilinize gitmek ve bir soru ile cevap ekleyerek profilinizi güncellemek. Teşekkürler!

Profilinize gitmek için buraya tıklayın.
bu çıkıyor bu normal bişemi yoksa olmaması gereken bişemi..tabi ordaki güvenlik bilgisini tekrar doldurduğunda sitede gezebiliyor...

şimdiden teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
yenery
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yenery »

Valla ben bi türlü yapamadım phpbb securty modunun yerine cracker tracker modunu yükledim sorunsuz çalışıyor....
qodzilla
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen qodzilla »

arkadaşlar Bende bu Modu Kurdum Sorunsuz çalışıyor yalnız Yeni Kayıt Olan Bir Kullanıcı Güvenlik Kodunu Göremiyor Yani Görünmüyor x İşareti yok yani hiçbirşey yok girme yeride yok kodu kod çıkan yerde yok ve kayıt oluyorum ve onay kodunu girmediniz diyor :(

Admin panelinden ayarlar dan onay kodunu kapatıyım dedim o bölümde yok :(

2.0.21 Kurulu

Yardımlarınızı Bekliyorum

;)
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

Kod: Tümünü seç

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/footballer/public_html/installer.php:20) in /home/footballer/public_html/includes/page_header.php on line 678

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/footballer/public_html/installer.php:20) in /home/footballer/public_html/includes/page_header.php on line 680

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/footballer/public_html/installer.php:20) in /home/footballer/public_html/includes/page_header.php on line 681
ve altında

Un-Authorized

Sorry, you do not have permission to run scripts here.
hatalarını alıyorum neden acaba.
alooo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen alooo »

erolatac
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen erolatac »

evet bu adres açılmıyor

.phpbbsecurity
.htaccess

bu dosyaları kullanmasak bu program çalışmıyormu ben bunları kullanmıyorum
erolatac
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen erolatac »

er-13 yazdı:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/footballer/public_html/installer.php:20) in /home/footballer/public_html/includes/page_header.php on line 678

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/footballer/public_html/installer.php:20) in /home/footballer/public_html/includes/page_header.php on line 680

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/footballer/public_html/installer.php:20) in /home/footballer/public_html/includes/page_header.php on line 681
ve altında

Un-Authorized

Sorry, you do not have permission to run scripts here.
hatalarını alıyorum neden acaba.
daha önce page_header dosyasında düzenleme yapmışsın aynı hata bende de çıkmıştı hiç düzenleme yapılmamış hali varsa elinde page header dosyasının ftp de kini yedekle yenisini yolla ve insteller i çalıştır o 3 kutu çıktığında eski page_header dosyasını tekrar ftp ye yolla ve kuruluma devam et
operator
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen operator »

Bunları yaptıktan sonra son aşama olan .htaccess ve .phpbbsecurity dosyalarının düzenlenmesine geliyoruz.

http://www.phpbb-tweaks.com/pass_gen.html adresine girerek kendimize kullanıcı adı ve şifre belirliyoruz.Açılan sayfadaki kutucuğa:
link kırık ne yapıcaz son aşamadayım ...
operator
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

vede böyle bir hata çıkıor

Sorry, it appears this is your first visit since we added the security questions to accounts. You will only be able to view your profile until you update it and add a question and answer. Thanks!

Click here to goto your profile.
operator
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kurulu halde de verirseniz ii olur ama bnm sorun lada ilgilenin link kırık ve site hata verior
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen viper_aykiri »

ya arkadaşlar modu kurdum ama anasayfada

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

login omaya çalışınca da beyaz bir sayfada bu yazı çıkıyor

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

acaba sorun ne plus 1.53a kullanıyorum
Kullanıcı avatarı
cansapankaya
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cansapankaya »

arkadaşlar bana;

hazır phpbb güvenliği

veya

cracktracker kurulu

phpBB bulabilrmisiniz.. inan çok sevinirim... ancak sonradan tema yuklicem...
alooo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen alooo »

Arkadaşlar siteden şifreyi alıp, ilgili dosyaları yerlerine yerleştirip isimlerini değiştikten sonra siteye her girenden bir şifre istiyor. Yazdığım kullanıcı adı ve şifreyi girmeme hatta ve hatta tüm kullanıcı adı ve şifreleri girip denememe reğmen siteye giriş yapamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? nasıl çözülür???
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir