phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkce Anlatim

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

blogcu forum yazdı: Ayarlar aynı. Bugün 3.0.4'ten 3.0.5'e güncelledim. Şimdi üye profillerine gidemiyoruz.

Düzeltme:
seo ayarlarından "Profiles and groups injection:"a evet dedim. Oldu :D
demek istedigim seonun versionu yani 0.4.8 phpBB 3.0.4 icin oluyor simdi senin siten 3.0.5 ve daha halen 0.4.8 kullaniyorsan sorun cikmasi normal phpbb-seo.com da güncelleme varsa seo modunuda güncelle, veya bunun cözümüde vardi orda görmüstümde simdi aklimda degil bi bakarsan belki birseyler bulursun.
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen blogcu forum »

Tamam yaptım. msjı duzenlemıstım gormedın herhalde ;)
blogcu
_Dream_Man_
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen _Dream_Man_ »

phpbb-seo modları 3.0.5 de %100 uyumlu çalışmaz. 3.0.4 den 3.0.5 e gectikden sonra bazı çekirdek dosyaları değiştiği için kurulum rehberinde bulunacak bazı satırlar yok.

phpbb-seo 3.0.5 için güncelleme yerine modu ultimate seo url olarak değiştirdi. Modu indirip 0.48 den güncelleme yapın.
Matt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Matt »

http://www.siteismi.com/phpbb-modifikas ... -t920.html

bende böyle değil

http://www.siteismi.com/phpbb-modifikasyonlari32/ajax-userinfo-t920.html

bu şekilde gösteriyor o 32'yi verdiğiniz örnekteki gibi nasıl kaldırabilirim?
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

forum url cachingi ac id removingide ac sonra forum url managementden tüm linkleri yeiden yolla forum url cachingi kapat
akblt.space

Matt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Matt »

EsmerÖzcan yazdı:forum url cachingi ac id removingide ac sonra forum url managementden tüm linkleri yeiden yolla forum url cachingi kapat
sağolasın kardeş
beykozlu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen beykozlu »

bir şey soracağım ben phpbbseo yu indişrdim root dosyasının içindekileri ftp ana dizine atın diyorsunuz peki zaten ana dizinde includies ve langune klasörü var root dosyasındakileri atarsak onları ana dizindekiler ile değiştirecek nasıl yapacağız peki burayı anlamdım yardımcı olursanız sevinirim ??
_Dream_Man_
Kayıtlı Kullanıcı

root içindeki dosyalar phpbb dizininde olmayan ve phpbb-seonun çalışması için ihtiyac duyduğu dosyalardır. phpbb dosyalarının değiştirmez.
sagi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sagi »

MOD adı: Ultimate SEO URL
Yapımcı: phpbb-SEO
MOD açıklaması: Forum url adreslerini arama motorlarıyla uyumlu ve anlamlı hale getirir.
MOD sürümü: 0.6.0
Uyumlu olduğu phpBB sürümü: 3.0.5
Demo: http://demo.phpbb-seo.net/
Download: http://downloads.phpbb-seo.com/phpbb-se ... rl-38.html

phpBB_SEO_Ultimate_SEO_URLV0-6-0 versiyonu çıkmıştır.Şu an ki eski versiyonudur.
0.4.8_0.6.0_Ultimate_Update not defteri programıyla okuyup güncelleyebilirsiniz.

Ayrica türkçe karakter için sıkıntı çekenler varsa şayet buradan gerekli bilgiyi buradan alabilirsiniz.

viewtopic.php?f=34&t=16154
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sagi yazdı:MOD adı: Ultimate SEO URL
Yapımcı: phpbb-SEO
MOD açıklaması: Forum url adreslerini arama motorlarıyla uyumlu ve anlamlı hale getirir.
MOD sürümü: 0.6.0
Uyumlu olduğu phpBB sürümü: 3.0.5
Demo: http://demo.phpbb-seo.net/
Download: http://downloads.phpbb-seo.com/phpbb-se ... rl-38.html

phpBB_SEO_Ultimate_SEO_URLV0-6-0 versiyonu çıkmıştır.Şu an ki eski versiyonudur.
0.4.8_0.6.0_Ultimate_Update not defteri programıyla okuyup güncelleyebilirsiniz.

Ayrica türkçe karakter için sıkıntı çekenler varsa şayet buradan gerekli bilgiyi buradan alabilirsiniz.

viewtopic.php?f=34&t=16154
bu konu mod duyuru konusu degildi :D

ilk mesajimdaki link zaten herzaman güncel seo icin, kurulumunda bir degisklik olmadi keske bunu ayri bi konuda acsaydin, yinede saol :)
akblt.space

sagi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sagi »

Kendi siteme kurulumu yaptım,bu konu başlığında arkadaslara yardımcı olmak amaciyla belirtmek istedim.Yanlış yazdıysam forum kurallarini ihlal ettiysem post mesajım silenebilir.Kuralları Uyalım.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sagi yazdı:Kendi siteme kurulumu yaptım,bu konu başlığında arkadaslara yardımcı olmak amaciyla belirtmek istedim.Yanlış yazdıysam forum kurallarini ihlal ettiysem post mesajım silenebilir.Kuralları Uyalım.
yok kuraldan degil kendi düsüncem olarak yazdim :)
akblt.space

sagi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sagi »

Zamanım olursa şayet phpBB_SEO_Ultimate_SEO_URLV0-6-0 kurulumunu hem resimli hemde video olarak yapmak ve paylaşmak isterim.Harika bir mod herkese tavsiye eder,yardımcı olabilirim....... :D
_Dream_Man_
Kayıtlı Kullanıcı

Kurulum anlatımından ziyade seo mod ve gym sitemap için en büyük sorun türkçe dil çevirisi. Planlı bir şekilde bunu yapmak lazım. Sorular genelde açıklamaların anlaşılmamasından kaynaklanıyor.

bu 2 mod için türkçe dil dosyası hazırlıyorum. Ayrıntılı bir kurulum rehberi de çok iyi olur.
GsmBay
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen GsmBay »

EsmerÖzcan yazdı:Forum caching aciksa kapat veya sol tarafta Forum url management yaziyor oraya tikla hata verin urli degistir göndere tikla sanirim tek bu linkte hata aliyorsun digerlerinde sorunsuz ?
Forum caching nerden kapatıcam ben
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir