evet arkadaşlar bu başlıka ve bu site yardım amaçlıdır o yüzden böyle şeyler teklif etmeyelim ve yardımlarımıza kaldıgımız yerden devam edelimcupra yazdı:başlık amacından saparsa gider ..

Arkadaşım paintde mi yaptım onu bende yapardım. Çok zahmet etmişsin. Sağ ol.megaplatform yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
yapsaydın o zaman burası tartışma alanı değilidr ayrıca hatırlatayımkara yazdı:Arkadaşım paintde mi yaptım onu bende yapardım. Çok zahmet etmişsin. Sağ ol.megaplatform yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ayıp etmişsin kara..... isteğin başka bişeyse belirtsydin, arka plan siyah istemişsin megada yapmış, yok isteğin başka bişeyse belirtseydin elinden geliosa onuda yapardı ama bu şekilde olmamış...kara yazdı:Arkadaşım paintde mi yaptım onu bende yapardım. Çok zahmet etmişsin. Sağ ol.megaplatform yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
megaplatform yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
göğüs gibi olmuş bu dostummegaplatform yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
megaplatform yazdı:sana zaten daha önceden yapmıştım gerilere baksan görürdünmegaplatform yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]xxbusexx yazdı:banada bi tane yaparsan ii olur
slogan :aradığınız herşey burada
renk olarak şöle renkli bişiler olsn
760 a 113 olabilrse ii olr
şimdiden çooook saol kardeş
(http://www.herseyburda.forumlari.net)
valla ben onu düşünmemeiştim hehe çaktırmaBaRCeLoNa yazdı:göğüs gibi olmuş bu dostummegaplatform yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]gördüğümde kptum yau
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir