[MOD] The last Five and the Five popular / En son popüler...
Teşekkür ederim kardeş senin dediğin gibi yaptım oldu.
--- http://www.fifaturnuvalari.com ---FİFA ORGANİZASYONLARI
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar şöyle bir fikrim var? Anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum. Son başlıklar bölümünün altına bi link atsak ve bu link tüm forumlardaki en son konuları listelese. bu listede 5 veya 10 değil, mesela 30 tane başlık olsa. Nasıl olur? eğer yapabilecek bir arkadaş varsa rica ediyorum. teşekkürler....
kaç gündür bu sorunun cevabını merakla bekliyorumdivane yazdı:yanlız bu modda,son cevaplarda link'e tıklayınca ilk sayfasını açıyor..
bu da çok rahatsız edici bir durum gerçekten..
son sayfayı açması için yapabilceğimiz bir ayar var mı?
ama maalesef ilgilenen olmadı bazı değişikikler denedim ama olmadı
kod bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
saygılarımla
Bilgi ve paylaşım işte akıllı yaklaşım
İlkokul çağlarımdan 35 yaşıma kadar
Varlığım Türk varlığına armağan olsun
İlkokul çağlarımdan 35 yaşıma kadar
Varlığım Türk varlığına armağan olsun
Güzel ve kullanışmı bir mod ama şöyle bir sorun var.. Çok güzel sıralıyor herşeyı ama işin kötü tarafı populer bir başlık var cevab sayısındada liste başı oluyor malum bu başlığı kilitlediğimde gözüküyor genede gözükmemesi için yapılması gerek bişey varmı..
Kilitlenen başlıklar populerde gözükmesin.. Teşekkürler şimdiden..
Kilitlenen başlıklar populerde gözükmesin.. Teşekkürler şimdiden..
bu modu portal.php ye uyarlayabilir miyiz?
bu modu portal.php ye uyarlayabilir miyiz?
- PessimiStyle
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- 55477248462
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Could not retrieve recent topics
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DES' at line 3
SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_replies, t.topic_views, t.topic_last_post_id FROM phpbb_topics t, phpbb_forums f WHERE t.forum_id IN () AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,5
Line : 347
File : index.php
kurduğumda bir sorun çıkmamıştı ancak bi süre sora bu hatayı verdi giriş yapıldıktan sonra anasayfa görüntüleniyor ancak giriş yapılmadığında bu hata çıkıyor yardım edecek biri car mdıır acaba
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DES' at line 3
SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_replies, t.topic_views, t.topic_last_post_id FROM phpbb_topics t, phpbb_forums f WHERE t.forum_id IN () AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,5
Line : 347
File : index.php
kurduğumda bir sorun çıkmamıştı ancak bi süre sora bu hatayı verdi giriş yapıldıktan sonra anasayfa görüntüleniyor ancak giriş yapılmadığında bu hata çıkıyor yardım edecek biri car mdıır acaba

Deneyimli phpBB Forum // Portal Sitesi Kurmak İsteyenlere Cazip Fiyatlarla Kurulum // Geliştirme yapılır
Bilgi İçin Pm // Mail // Msn herhangibirini kullanabilirsiniz

- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- 55477248462
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sorunu şimdi çözdüm teşekkürler megaplatformmegaplatform yazdı:bu mod forum izinleriyle çakışıyor forum izinlerini misfirlere kapatırsanız bu hatayı alıyorsunuz

Deneyimli phpBB Forum // Portal Sitesi Kurmak İsteyenlere Cazip Fiyatlarla Kurulum // Geliştirme yapılır

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir