Önerilerin için teşekkürler, not aldım..bplr yazdı:Sitil çok güzel teşekkürler,
Bir iki not:
- Altta Yönetim ve Moderatör yazıları vb ile sayfa altında güzel görünmeyen bir boşluk olmuş.. Moderatör için ayrı satır yerine aynı satır da tercih edilebilir sanırım..
- Buton kullanımında phpbb3 butonlarını seçmek isteyenler için indirme linkindeki dosyada colorizeit türü bir yöntemle en azından renkler de LLVB renklerine benzer yapılabilse güzel olur..
Yeni sürümde dediklerinizi uygularım inşallah..
Yeni sürüm için düşündüklerim:
1-) Kullanıcı giriş veya çıkış yaptığında overall_header kaldırılacak sadece FORUMUMUZA HOŞGELDİNİZ [KULLANICI İSMİİ] altına Tarayıcınız otomatik yönlendirmiiyorsa buraya tıklayın....Çıkış işleminde de benzer şekilde ...(Bunun için biraz uğraştım ama yapamadım nedense

2-) Ziyartçiler için " İlk defa geliyorsanız [Kılavuz (SSS) ] sayfamızı ziyaret edebilirsiniz, MEsaj yazmak için kayıt olmalısınız gibi yazıların bulunduğu tablo eklenecek... ( Bunu vbulletin.com 'un forum sayfasına görebilirsiniz, aslında aklımdaydı sonradan eklemeyi unuttum )
3-) Buarada aklıma birşey gelmedi.
4-) Photoshop kullanmayı bilmiyorum ama başka programlarla yapabilirsem özel BUTONLAR yapmayı deneyebilirim.
İyi çalışmalar....