Öncelikle buradaki eğitici bilgiler ve yardımler için teşekkür ederim.
Benim şöyle bir sorunum var reklamları yanyana gösterek için yzdığınız kodları kullandım fakat çıkan sonuç "soldaki reklam yukarda sağdakide aşağıda" şeklinde oldu. yani aynı hizada olmadı çapraz bir görüntü oluştu . bu iki reklamı aynı sıraya getirmek için ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim.
Reklam Alanı Ekleme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Reklam Alanı Ekleme
En son GoLYaD tarafından 05.05.2009, 06:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
iki reklam banner'ının toplam boyutu(width) forum genişliğinden fazla olabilir mi?GoLYaD yazdı:Öncelikle buradaki eğitici bilgiler ve yerdimler için teşekkür ederim.
Benim şöyle bir sorunum var reklamları yanyana gösterek için yzdığınız kodları kullandım fakat çıkan sonuç "soldaki reklam yukarda sağdakide aşağıda" şeklinde oldu. yani aynı hizada olmadı çapraz bir görüntü oluştu . bu iki reklamı aynı sıraya getirmek için ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim.
ayrıca aynı satır içerisinde biri sağa biri sola dayalı olarak değilde, aralarında boşluk olarak ayarlarsan sorun olmaz.
birvurgunbusevda..
yinede yapamadım ama neyse önemli değil tek reklam devam ederiz artık 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Verdiginiz kodlari denemek icin benim foruma yukledim ama olmadi. bunlarin overal_footer da ozel bi yerleri varmi yani hangi dizide durmalari gerekiyor ben her dizini denedim hepsinde hata mesaji verdi acaba benim atladigim biseler mi oldubasoglanh yazdı:ilk önce html ile yapacaksın sanırım nasıl reklam ekleyeceğin hakkında bilgi verirsen örnek gösterirsen kodları yollarım sana. Sende Admin panelinden stillere gir. Stillere girdikten sonra şablonlara gir. Şablonlara girdikten sonra kullandığın tema adının yanındaki düzenle seçeneğine tıkla. Gelen yerden overal_footer kısmını bul. Koyacağın Reklam Kodlarını koy overal footer da nerede gözükmesini istiyorsan.
Aşağıda verdiğim kodlar standart yazı linktir. Gerekli yerlerini değiştirip koyarsın.
Kod: Tümünü seç
<div class="copyright"> <small> Kuşçular Derneği: <a href="http://www.kusculardernegi.org" title="Gerçek Kuşçuların Ve Güvercin Sevenlerin Sitesi - Kuşçuların Buluşma Noktası - Kuşçular Derneği Forumları" onclick="this.target='_blank'" rel="nofollow">Kuşçular Derneği</a> | <a href="http://www.guvercinresimleri.com" title=" En Geniş Güvercin Resimleri Galerisi" onclick="this.target='_blank'" rel="nofollow">Güvercin Resimleri Galerisi</a> | Alt Yapı <a href="http://www.kuscular.org" onclick="this.target='_blank'">Kuşçuların Buluşma Noktası</a> | Tasarım: <a href="mailto:iletisim@mugladogankoy.com" onclick="this.target='_blank'" rel="nofollow">Hüseyin BAŞOĞLAN</a> © Muğla Doğanköy </small> </div>
Tesekkur ederim
Verdiğim kodların olmama gibi bir ihtimali yok. Kullandığınız temanın footer şablonuna eklediğinizden eminmisiniz?
Sitenizde şu anda kullandığınız temanın footer dosyasında aşağıdaki kodları bulun. Bulduğunuz kodların hemen altına veya hemen üstüne ekleyebilirsiniz.
Sitenizde şu anda kullandığınız temanın footer dosyasında aşağıdaki kodları bulun. Bulduğunuz kodların hemen altına veya hemen üstüne ekleyebilirsiniz.
Kod: Tümünü seç
<div id="wrapfooter">
<table class="tablebg_footer" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr class="row1">
<td width="100%" align="center">
<span class="copyright">X-Static Skin - Designed by Alpha Trion © <a href="http://www.skin-lab.com/">Skin-Lab</a> 2008
</span>
</td>
</tr>
</table>
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td width="100%" align="center">
<span class="copyright">Powered by <a href="http://www.phpbb.com/">phpBB</a> © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
<br /><bdo dir="ltr">[ Time : 0.253s | 24 Queries | GZIP : Off ]</bdo> </span>
</td>
</tr>
</table>
</div>
</div>
Yeni bir güne gülümse !
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir