Phpbb3 Güncel Premod Yok Mu?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Phpbb3 Güncel Premod Yok Mu?
bütün site yedeğimi alıp denemeye en müsait zamanımda başlıyacağım...
Valla ne diyim, canlı kanlı Türkçe versiyonunu görmeyi dört gözle bekliyorum.Kartal23 yazdı:bütün site yedeğimi alıp denemeye en müsait zamanımda başlıyacağım...
türkçe versiyonu belki çıkmaya bilir ama ben indilizce dil dosyasını kardeşim ile beraber türkçeye çeviricez...SONERIUM yazdı:Valla ne diyim, canlı kanlı Türkçe versiyonunu görmeyi dört gözle bekliyorum.Kartal23 yazdı:bütün site yedeğimi alıp denemeye en müsait zamanımda başlıyacağım...
bir doamin ve hosting daha aldım 2. site için bütün bu çalışmaları orada yapıcam... başarılı olursa kendi sitemde uygulayacağım... gelişmeleri buradan bildiririm...
Yok, zaten sitenin Türkçe destek kısmına kimse destek vermemiş. Ben, senin yapacağın sitenin Türkçe örnek olacağını düşüneek söylemiştim. Merakla bekliyorum nasıl duracak diye. Ben de bir demo yapıp denemeyi düşünüyorum aslında.Kartal23 yazdı:türkçe versiyonu belki çıkmaya bilir ama ben indilizce dil dosyasını kardeşim ile beraber türkçeye çeviricez...SONERIUM yazdı:Valla ne diyim, canlı kanlı Türkçe versiyonunu görmeyi dört gözle bekliyorum.Kartal23 yazdı:bütün site yedeğimi alıp denemeye en müsait zamanımda başlıyacağım...
bir doamin ve hosting daha aldım 2. site için bütün bu çalışmaları orada yapıcam... başarılı olursa kendi sitemde uygulayacağım... gelişmeleri buradan bildiririm...
tabi sen de denemelere başla...
sen ben böyle denemeler yapıcaz ki kullanıcı artsın.. daha bilgili arkadaşlarda böylelikle bizlere yardımcı olur kanısındayım...
sen ben böyle denemeler yapıcaz ki kullanıcı artsın.. daha bilgili arkadaşlarda böylelikle bizlere yardımcı olur kanısındayım...
arkadaşlar bu premodu hayata geçirdim ve elimden geldiğince türkçeleştirdim...
www.kiranbogaz.net buydun bakın...
www.kiranbogaz.net buydun bakın...
Beni şu an üstünde çalıştığım, planlarını yaptığım sade ve anlaşılır, kullanışlı, güzel, tatlı bir premod projem var.
ShymBB adı altında olacak. Kaliteli bir yapıya sahip ve kullanıcının isteğini veren bir premod oluşturmaya çalışıyorum. Gerçekten çok uğraştırıcı, kafa yorucu bir iş ama zevki de bir o kadar var benim için...

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bende bi premod hazirlamayi düsünüyorum ama 3.0.4 güncellenmesini bekliyorum simdi yazarim 2 gün sonra yeni version cikar isin yoksa yine güncelle 
onun icin beklicem ve zamanla daha kaliteli modlar yaziliyor.
benim planim söyle:
Öyle gereksiz bisürü mod eklemeyi düsünmüyorum paketime tek mod sayisi fazla olsun diye en önemli seyleri ve gereken seyler ile premod hazirlamayi düsünüyorum ve bu modlar baya bi tema destekliyecek olacak ama nezaman güncellenir ve nezaman zaman bulurum bu ayri soru

benim planim söyle:
Öyle gereksiz bisürü mod eklemeyi düsünmüyorum paketime tek mod sayisi fazla olsun diye en önemli seyleri ve gereken seyler ile premod hazirlamayi düsünüyorum ve bu modlar baya bi tema destekliyecek olacak ama nezaman güncellenir ve nezaman zaman bulurum bu ayri soru

EsmerÖzcan yazdı:bende bi premod hazirlamayi düsünüyorum ama 3.0.4 güncellenmesini bekliyorum simdi yazarim 2 gün sonra yeni version cikar isin yoksa yine güncelle
benim planim söyle:
güzel... ben bu premodu yurtdışı sitesinde gördüm.. baktım türkçesi yok yavaş yavaş türkçeleştirdim...
aslında site biraz yavaş çünki ajax ları çok ama çok güzel yanları da var... mesala bir menü eklenecek menü bölümü var nereye ne eklemek istiyorsan menüden seçerek ekliyebiliyorsun... portaldaki blokları da bir menü yardımıyla hereketlendiriyorsun... daha bir çok özelliği var fakat hepsini aktif etmiyoruz o zaman site bayağı yavaşlıyor. sadece önemli olanları aktif ettim

sizlerin de premodlarını görmek isterim...
Kısmende olsa Türkçeleştiren arkadaşlar dil dosyalarını paylaşırsa bizde hem faydalanır hem geliştirmeye çalışırız.
tam bitmeden yayımlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum...Evrek4 yazdı:Kısmende olsa Türkçeleştiren arkadaşlar dil dosyalarını paylaşırsa bizde hem faydalanır hem geliştirmeye çalışırız.
Ben geliştirilmesindende bahsediyorum farkındaysan, yapanın insiyatifinde yayınlayıp yayınlamamak tabi.
şu anda forum bölümlerini türkçeleştiriyorum. Portal bölümleri ingilizce. Forum bölümleri bitince yayımlarım...Evrek4 yazdı:Ben geliştirilmesindende bahsediyorum farkındaysan, yapanın insiyatifinde yayınlayıp yayınlamamak tabi.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
galiba ben yeni sürümleri bekliyemicem 2 gün önce PreModumu yazmaya basladim adi EsmerÖzcanBB olacakKartal23 yazdı:EsmerÖzcan yazdı:bende bi premod hazirlamayi düsünüyorum ama 3.0.4 güncellenmesini bekliyorum simdi yazarim 2 gün sonra yeni version cikar isin yoksa yine güncelle
benim planim söyle:
güzel... ben bu premodu yurtdışı sitesinde gördüm.. baktım türkçesi yok yavaş yavaş türkçeleştirdim...
aslında site biraz yavaş çünki ajax ları çok ama çok güzel yanları da var... mesala bir menü eklenecek menü bölümü var nereye ne eklemek istiyorsan menüden seçerek ekliyebiliyorsun... portaldaki blokları da bir menü yardımıyla hereketlendiriyorsun... daha bir çok özelliği var fakat hepsini aktif etmiyoruz o zaman site bayağı yavaşlıyor. sadece önemli olanları aktif ettim
sizlerin de premodlarını görmek isterim...

Esmerözcan premod yazmaya başladıysan sana haddim olmadan bir kaç tavsiyem olacak.
Forum sitende premod ile ilgili açtığın konuya baktım. Yeni site açamıyorsan, en azından subdomaine premoda özgü bir alan aç. Premod için daha güzel bir isim bulabilirsin. phpBBnin yeni sürümünün yakında çıkacağını düşünüyorum, yeni sürümde gelecek özelliklerden bahsedilmişti sanırım. Bu da geleceğinin işareti. Yeni sürümü bekleyip düzenlemelere başlarsan daha az yorulursun. Son olarak seo modunu mutlaka kurmanı tavsiye ederim , çoğu phpBB kullanıcısının kuramadığı bir mod, tercih sebebi olabilir.
Forum sitende premod ile ilgili açtığın konuya baktım. Yeni site açamıyorsan, en azından subdomaine premoda özgü bir alan aç. Premod için daha güzel bir isim bulabilirsin. phpBBnin yeni sürümünün yakında çıkacağını düşünüyorum, yeni sürümde gelecek özelliklerden bahsedilmişti sanırım. Bu da geleceğinin işareti. Yeni sürümü bekleyip düzenlemelere başlarsan daha az yorulursun. Son olarak seo modunu mutlaka kurmanı tavsiye ederim , çoğu phpBB kullanıcısının kuramadığı bir mod, tercih sebebi olabilir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir