Kullanıcılara E-Posta Göndermede Hata
bilgi
Bir kişi bile doğru dürüst cevap vermemiş,sorduğum kişilerde özelden cevaplamıyoruz her cevap forumda var diyorlar.Burası özgür bir ortam yazıyoruz cevap alamıyoruz,inanamıyorum türkiyenin bu zihniyette olduğuna.çalışmıyor işte.Lütfen yardımcı olun.
Re: bilgi talebi
Bu sorun hostunuzun SMTP ayarlarından kaynaklanıyor. phpBB'ye ait bir hata değil, eğer hosting firmanıza durumu söylerseniz onlar ilgilenirler. SMTP sistemi server kaynaklı çalışmaktadır. Benim belirttiğim çözüm ise her sitede çalışacak diye bir kaide yok. Bazı sitelerin hosting kaynaklı problemleri oluyor ve bunun phpBB ile ilgili olduğu sanılıyor. (Diğer bu sorunu yaşayan tüm kullanıcılara söylüyorum)spike yazdı:Arkadaşlar birilerine buradan sesleniyorum.Düzeldiğini söylüyorsunuz.Ancak herkes sorun yaşıyor.Yeni bir konu açıyorsunuz,bu konu var aratma yapsaydın bulurdun gibilerinden cevap alıyorsunuz.Burası bir destek forumu elbette ki aratma yapıyoruz ancak eski konularda kimse bir yardım görememiş,sorun halen devam ediyor.
Localhost yapıp,evet derseniz;
Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
DEBUG MODE
Line : 111
File : smtp.php
Localhost yapıp,hayır derseniz;
Ran into problems sending Mail. Response: 550 5.1.1 User unknown; rejecting
DEBUG MODE
Line : 164
File : smtp.php
Lütfen adminlerden,bilgili arkadaşlardan rica ediyorum yardımcı olunuz.
Ayrıca funpic gibi ücretsiz forum desteği veren sitelerde güvenlik açısından (spam yapmasınlar diye) SMTP fonksiyonununa kısıtlama getiriliyor. Öncelikle SMTP nedir? ne değildir? onu bir araştırınız.
Umarım bu sefer anlaşılmıştır.
Konu dışı: Türkiye'nin zihniyeti ile ne ilgisi var bu durumun çözemedim? Neden kendi ülkenizdekileri kötülüyorsunuz? Araştırmacı olun biraz. Kimse herkese özelden yardım etmek zorunda değil. Arama yapmaya üşenmeyin, bir çok şeyin çözümü var forumlarda. Tekrar tekrar neden yazalım? Ancak kendinizi düşünüyorsunuz. Bencilliği bırakın.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir