admin paneline giriş yapamıyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
cems
Kayıtlı Kullanıcı

Re: admin paneline giriş yapamıyorum

Mesaj gönderen cems »

ya bendede aynı sorunvar admine giremiyoırum phpbb3 versiyonuna yukseltik adm 15 gundur giremiyoruz
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Kullanıdığın tema RC5 öncesi eski sürümse onu da, yükseltmen gerekir.
En garantisi prosilver tema ile girmeyi dene sisteme..
muratcorlu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen muratcorlu »

Bu sorunu ben de yaşıyorum. Bendeki ilginçlik şu, Internet Explorer ve Opera'da yönetici paneline girebilirken, Firefox'da arkadaşın belirttiği izin hatasıyla karşılaşıyorum. Firefox'un cache'ini falan, herşeyini temizlememe rağmen girmeyi başaramadım. Ama Opera'dan ve Internet Explorer'dan girebiliyorum.

Ne garip bir problemdir böyle, anlamadım...
muratcorlu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen muratcorlu »

Şöyle birşey de farkettim: Yönetici paneline girmeye çalışırken tekrardan kullanıcı adı ve şifre soruyor. Burada bilgileri doğru girdikten sonra bir yönlendirme sayfası geliyor. Bu yönlendirme sayfasında querysting'deki sid (session id sanırım) ile yönlendirilmeye çalışılan sayfanın sid değeri farklı. Sanki arada sessionid değiştiriliyor gibi. Bununla ilgili bir sıkıntı olabilir belki...
sizdeyizcom
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen sizdeyizcom »

Arkadaslar bu konuyu kendi sitemde uzun uzadıya anlattım hemde resimli olarak ama kimse darılmasın neden kendi sitende anlattın die benim basıma geldi dün aksam sabaha kadar ugraştım ama sonunda buldum hak verin arkadaşlar teşşekkürümü orada verirsiniz yüzde yüz çözülmüş sorundur

http://www.sizdeyiz.com/frm/viewtopic.php?f=84&t=292
sizdeyizcom
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen sizdeyizcom »

Arkadaslar bu konuyu kendi sitemde uzun uzadıya anlattım hemde resimli olarak ama kimse darılmasın neden kendi sitende anlattın die benim basıma geldi dün aksam sabaha kadar ugraştım ama sonunda buldum hak verin arkadaşlar teşşekkürümü orada verirsiniz yüzde yüz çözülmüş sorundur

http://www.sizdeyiz.com/frm/viewtopic.php?f=84&t=292
cem
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re:( cozuldu )admin paneline giriş yapamıyorum

Mesaj gönderen cem »

arkadaslar ayni sorun bende vr hosting bile cozemedi yardimci olurmusunuz burda yaznlarin hepsini yaptim hala bu hatayi aliyorum

Yönetici izinlerine sahip olmadığınız için Yönetim Kontrol Paneline erişiminize izin verilmiyor.

nasil cozdum nalatim
susilver temasini kaldirdim sonra yeniden yeni subsilver temasi yukledim bazi forumlar gitti ama sorun cozuldu
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir