3.0.RC1'den 3.0.1'e yükseltme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: 3.0.RC1'den 3.0.1'e yükseltme
Sitende hangi modlar kurulu?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ben siteme mod kurmadım orjinalbplr yazdı:Sitende hangi modlar kurulu?
Öyleyse direk 3.0.2 ye güncelleme yap..kaya_m44233 yazdı:ben siteme mod kurmadım orjinal
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Olmuyor Denedimbplr yazdı:Öyleyse direk 3.0.2 ye güncelleme yap..kaya_m44233 yazdı:ben siteme mod kurmadım orjinal
Neden olmuyor? Ne gibi bir hatayla karşılaştınız?kaya_m44233 yazdı:Olmuyor Denedimbplr yazdı:Öyleyse direk 3.0.2 ye güncelleme yap..kaya_m44233 yazdı:ben siteme mod kurmadım orjinal
olur ama ne gerek var. bplr gayet güzel açıklamış. Ftp den en son sürümü yükle databese uptate yaptıktan sonra dönüşmüş oluyor zaten.kaya_m44233 yazdı:Peki Sırayla Yapsak Oluyormu.
viewtopic.php?f=20&t=13683&st=0&sk=t&sd=a#p72782
adresindeki mesajı tekrar okumasında fayda var, veritabanı güncellerken dikkat etmesi gerek..
adresindeki mesajı tekrar okumasında fayda var, veritabanı güncellerken dikkat etmesi gerek..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
sürümü günceliyor bu sefer ama yönetim paneline doğru şifre giriyorum girmiyor yönetime.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
kardeş tam açıklayıcı yazarsan sevinirim ?bplr yazdı:Bir düzeltme yapıyorum..
Veritabanı güncellemesi için önce phpbb3 RC2 paketi içinde olan
RC1 > RC2 database_update.php dosyası çalıştırılmalı, ondan sonra
RC2 veritabannı 3.0.1 paketi içindeki database_update.php ile güncellenmeli..
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p5924475
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi Ne Yaptığımı Anlatıyorum. 3.0.2 Sürüm Tam Paket Türkçeleştirdim İndirdim. ve Ondan Sonra Ftp Forums Klasörüne Aktardım Veri Tabanını Günceledim. Ondan Sonra install Klasörünün Adını eğiştim Siteye Giriş Bölümündeki Tüm Site Çerezlerini Sil Dedim Ondan Sonra Foruma Giriş Yaptım Yönetim Kontrol Paneline Tıkladım Şifremi Doğru Yazyorum Girmiyor Tekrar Şifremi Girdim Olmuyor. Ondan Sonra Birde cache içindeki .htaccess ve index.htm Bu İki Dosya Haric Herşeyi Sildim tekrar Denedim Olmuyor. Forum Sistemim 3.0.rc1 Ve Neden Olmadığınıda Anlamadım Valla.
Veritabanı güncellemesi de yapman gerekir..
Önce => 3.0.0 RC1 -> 3.0.0 RC2
Sonra => 3.0.0 RC2 -> 3.0.2
Güncelleme paketlerindeki install dizini içinde olan phpbb3/install/database_update.php
dosyalarını kullanman gerekli..
Önce => 3.0.0 RC1 -> 3.0.0 RC2
Sonra => 3.0.0 RC2 -> 3.0.2
Güncelleme paketlerindeki install dizini içinde olan phpbb3/install/database_update.php
dosyalarını kullanman gerekli..
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
3.0.2 sürümünün dosyalarını ftp nize atın.(config.php ve images klasörü hariç) sonra sırayla
RC1 > RC2 database_update.php
RC2 > RC3 database_update.php
RC3 > RC4 database_update.php...... gibi
dosyalarını çalıştırarak veritabanınızı güncelleyin.
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Deneyeyim Kardeş sağol olursa yazarımmc_kelleci yazdı:3.0.2 sürümünün dosyalarını ftp nize atın.(config.php ve images klasörü hariç) sonra sırayla
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir