ReplaX123 yazdı:ben template dosyasını sdiyorum doğru yaptığına eminmisin commmon a gerekenleri yine ekle sonra template dosyası style/tempalte e eklenen dosyadan yapğ değşiklikleri düzeliyor bende düzeldi... ve Çok Güzel çalışıyor..

ReplaX123 yazdı:ben template dosyasını sdiyorum doğru yaptığına eminmisin commmon a gerekenleri yine ekle sonra template dosyası style/tempalte e eklenen dosyadan yapğ değşiklikleri düzeliyor bende düzeldi... ve Çok Güzel çalışıyor..
Mesaj yazmadan da mesajlar görünecektir tabiki... Aksini iddia etmedi kiEsmerÖzcan yazdı:paylasım icin tesekürler ama mesaj yazmadanda mesajlar görünüyor
sadece mısafırler ıcın görümüor bunu üyeler icinde yapamazmıyız yada başka bı mod varmı
kumandan yazdı:nasıl kuracaz bnu ben yeniyim de pek bilmiyorum
phpMyAdmin ve ftp erişimi olan heryere MOD kurulumu yapılabilir. Sizin ücretsiz hostunuzda var mı bu özellikler?kumandan yazdı:ya free hostta denemeler yapıyorum normal hosta gecmeden once biraz ogreneyim dedim.phpbb coktan biliyodum fakat goruntusu biraz itici geliyoru ama temları gordukten sonra hosuma gitti biraz.mod free hostak kurulmadıgı yazıyodu bi yerde acaba dogrumu nedeni nedir acaba?
vbulletin biraz ıpb tarzını yansıtmıslar phpbb3 te hos guzel vbulletin ve ıpb gibi fazla yonetim secenegi yok ama olsun
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir