Şimdi localhostta kurulu forumda test ettim adda sana söylediklerimin hepsini yüklemedim bile
phpbb_forums
phpbb_users
phpbb_posts
phpbb_topics
phpbb_topics_posted
phpbb_topics_track
phpbb_topics_watch
Sadece farklı olarak yaptığım işlem forum izinlerini yeniden düzenlemeden forumlar gözükmedi. Yanılmıyorsam oda phpbb_config'i yüklemediğimden.
İstenilen başlık mevcut değil. Yardım.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: İstenilen başlık mevcut değil. Yardım.
izinleri bende düzenledim orda sorun yok ama dedigim gibi mesajları göstermiyor :S
- servisci66
- Kayıtlı Kullanıcı
bu dosyaları nerden alacaz tam yolu söylerseniz sevinirim ama bende konularla mesajlar ve üyeler komple yok.ramco29 yazdı:Aynı işlemi bende yaptım yedekleri eksik yüklemişsiniz. Şu yedekleri yükleyerek sonuca vardım.
phpbb_acl_users
phpbb_forums
phpbb_topics
phpbb_topics_posted
phpbb_topics_track
phpbb_topics_watch
phpbb_users
phpbb_user_group
Ve daha sonra YKP den yapmanız gereken işlemler.
İstatistikleri yeniden senkorize et
Mesaj sayaçlarını yeniden senkorize et
Önbelleği temizle
Styles bileşenlerini yenile
Burada isimlerini belirtiğim yedekleri yüklerseniz üyeler, mesajları ve forumlar yeni kurduğunuz foruma taşınır.
- servisci66
- Kayıtlı Kullanıcı
ben bunları nereden alabileceğimi bilmiyorum yardımcı olursan sevinirimramco29 yazdı:Burada isimlerini belirtiğim yedekleri yüklerseniz üyeler, mesajları ve forumlar yeni kurduğunuz foruma taşınır.
Bunlar senin eski forumundan alacağın yedekler. Bu yedekleri yeni bir foruma taşırsan üyeler, mesajlar ve forumlar yeni kurduğun foruma taşınır ve sorunsuz çalışır. Bu yedekleri YKP veya Myadmin den alabilirsin.servisci66 yazdı: ben bunları nereden alabileceğimi bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi localhostta kurulu forumda test ettim adda sana söylediklerimin hepsini yüklemedim bile
phpbb_forums
phpbb_users
phpbb_posts
phpbb_topics
phpbb_topics_posted
phpbb_topics_track
phpbb_topics_watch
Ben bu dosyaları hangi klasörün içinde bulabilirim?
phpbb_forums
phpbb_users
phpbb_posts
phpbb_topics
phpbb_topics_posted
phpbb_topics_track
phpbb_topics_watch
Ben bu dosyaları hangi klasörün içinde bulabilirim?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir