[3.0.4] HP/MP/EXP Level Bar MOD [0.0.1] [Beta]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- oguzhan_06
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: [3.0.4] HP/MP/EXP Level Bar MOD [0.0.1] [Beta]
Arkadaşlar Bu modu local kurdum ama
Parse error: parse error, expecting `')'' in C:\wamp\www\viewtopic.php on line 1763
Böyle Bir hata Verdi viewtopicle bir kaç kere oynadım ama hata değişmiyor mod eklenmemiş viewtopic le değiştirince hata gidiyor nerede hata yaptım?
Parse error: parse error, expecting `')'' in C:\wamp\www\viewtopic.php on line 1763
Böyle Bir hata Verdi viewtopicle bir kaç kere oynadım ama hata değişmiyor mod eklenmemiş viewtopic le değiştirince hata gidiyor nerede hata yaptım?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
viewtopic.php dosyani buraya eklermisin hata yapmisin.oguzhan_06 yazdı:Arkadaşlar Bu modu local kurdum ama
- oguzhan_06
- Kayıtlı Kullanıcı
http://rapidshare.com/files/248095657/v ... c.php.html
rapidshare den uploadladım buyrun
rapidshare den uploadladım buyrun
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
baktim benim yazdigim moddan sorun kaynaklanmiyor sanirim,
galiba hata bu bi dene
1763 satirda
bu var onu bununla degistir
yine olmazsa modu bi kaldirarak dene..
galiba hata bu bi dene
1763 satirda
Kod: Tümünü seç
);
Kod: Tümünü seç
));
En son Özcan Akbulut tarafından 24.06.2009, 15:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- oguzhan_06
- Kayıtlı Kullanıcı
tamam teşekürler
lütfen eklenti yapın inmiyom 2 saattir indiremedim

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
linkte herangibi bir sorun yok calisiyor...Pcoyuncy yazdı:lütfen eklenti yapın inmiyom 2 saattir indiremedim![]()
çok sağol foruma kurdum. acaba anasayfaya top 10 tarzında bir şeyler ekleyebilirmiyiz basit bir şekilde.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir