Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite [Ortaklaşa Çeviri]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:3i9adkcm]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:3i9adkcm] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:3i9adkcm]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:3i9adkcm]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:3i9adkcm]Site kurallarımızı[/url:3i9adkcm] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:3i9adkcm]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:3i9adkcm] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:3i9adkcm]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:3i9adkcm]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:3i9adkcm]Site kurallarımızı[/url:3i9adkcm] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite [Ortaklaşa Çeviri]
türkçesi daha çıkmadımı arkadaşalr ? indirdim ama.
Türkçesi çıkmadı, bu gidişle çıkmayacak. Kimse çeviriye yardım etmiyor, ee ben de zaten ayarları istediğim gibi yapabiliyorum, yani kendim için çevirmiyorum ama yardım eden yok.
İngilizcem yok demesin kimse benimki de yok, google translate ile çeviri yapmaya çalışıyoruz.
İngilizcem yok demesin kimse benimki de yok, google translate ile çeviri yapmaya çalışıyoruz.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Benim ingilizcem var son durumunuzu öğrenmek istiyorum.Aslında ben bir ara başlamıştım yalnız pcye format atınca gitti son 1,2 dosya kalmıştı.Sonra phpBB'ye ara vermiştim biraz.Şimdi gene tüm yazıları çevirmeye hazırım.Sizin nerde kaldığınızı öğrenebilirsem devam edebilirim.Evrek4 yazdı:Türkçesi çıkmadı, bu gidişle çıkmayacak. Kimse çeviriye yardım etmiyor, ee ben de zaten ayarları istediğim gibi yapabiliyorum, yani kendim için çevirmiyorum ama yardım eden yok.
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Şuradan acp_phpbb_seo.php dosyasına bakabilirsin. Önceki mesajlarımda svn kullanımını anlatmıştım, svn ile daha planlı çeviri yapabiliriz.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
SVN programını indirdim.Türkçe yamasını kurdum.Klasör oluşturdum ve dosyalar kullanıcı adı ve şifre istemeden klasöre indi.Düzenleme yaptığım dosyayı teslim et diyorum bu sefer kullanıcı adı ve şifre istiyor.Gmail adresimi yazdım şifreyide verdiğiniz şifre olarak yazdım ama teslim etmedi bir türlü.Bir yerde bir tersliğin olduğunu farkettim ama bulamadım?Evrek4 yazdı:Şuradan acp_phpbb_seo.php dosyasına bakabilirsin. Önceki mesajlarımda svn kullanımını anlatmıştım, svn ile daha planlı çeviri yapabiliriz.
Pierce_MVP mail adresi yerini phpbbsvn@gmail.com şifre kısmına da ilk mesajda belirttiğim şifreyi yazarak deneyin.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Tamam hallettim.Şimdi başlıyorum Türkçeleştirmeye.Hadi hayırlısı...Evrek4 yazdı:Pierce_MVP mail adresi yerini phpbbsvn@gmail.com şifre kısmına da ilk mesajda belirttiğim şifreyi yazarak deneyin.

Çeviri yaptıkça svn güncellersen iyi olur, senin çevirdiğin kısımları biz tekrardan çevirmemiş oluruz.Pierce_MVP yazdı:Tamam hallettim.Şimdi başlıyorum Türkçeleştirmeye.Hadi hayırlısı...Evrek4 yazdı:Pierce_MVP mail adresi yerini phpbbsvn@gmail.com şifre kısmına da ilk mesajda belirttiğim şifreyi yazarak deneyin.
Ayrıca her güncelleme için nickini not düşersen daha da iyi olur.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
info_acp_phpbb_seo.php tamamen Türkçeleştirildi.
info_acp_gym_sitemaps.php tamamen Türkçeleştirildi.
info_acp_gym_sitemaps.php tamamen Türkçeleştirildi.
Önceliği acp_phpbb_Seo.php dosyasına vermek daha iyi olur sanırım 
phpBB seo ayarları daha önemli bu durumda.

- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Onlar az olduğundan ayak içinden kaldırayım dedim.Evrek4 yazdı:Önceliği acp_phpbb_Seo.php dosyasına vermek daha iyi olur sanırım

- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpbb_seo_related_install.php tamamlandı.
acp_phpbb_seo.php için Türkçeleştirmeler devam ediyor...
acp_phpbb_seo.php için Türkçeleştirmeler devam ediyor...
acp_phpbb_seo.php dosyası büyük oranda Türkçeleştirildi, bunda Pierce_MVP'nin katkısı büyük.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
acp_phpbb_seo.php Türkçeleştirildi.
ben katılırım ceviri işine eğer başlanacaksa profilimde msnim var ekleyin görüşelim görev paylaşımı yapalım
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir