bir de şunu sormak istiyorum
Kod: Tümünü seç
oMInterv = 20, //artış aralığı
oMStep = 1, //yazı kayarken pixel sayısındaki artış
Yazı ilerledikçe pixel sayısımı artıyor , ozaman yazının büyümesi filan gerekmezmi ???
oMInterv = 20, //artış aralığı
oMStep = 1, //yazı kayarken pixel sayısındaki artış
TaGo yazdı:bu modda yazdığımız yazı bi yerden sonra kısıtlanıyor
bunu sınırsız yapabilirmiyiz?
yapabilirsek nasıl?
<td class="row1">{L_GLOBAL_TITLE}<br /><span class="gensmall">{L_GLOBAL_TITLE_EXPLAIN}</span></td>
<td class="row2"><input class="post" type="text" maxlength="55" size="40" name="global_title" value="{GLOBAL_TITLE}" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1">{L_GLOBAL}<br /><span class="gensmall">{L_GLOBAL_EXPLAIN}</span></td>
<td class="row2"><textarea name="global_announcement" rows="5" cols="30" maxlength="255" onkeydown="return ismaxlength(this)">{GLOBAL_ANNOUNCEMENT}</textarea></td>
kaymamasını ayarlıyorsun.. admin panelde ayarlrda seçenek var..MeQueR yazdı:ya bu modda bende yazı kaymıyo ööle sabit duruyo?
denemek lazım..firstmoon yazdı:ben bu kayan yazıda link vermek istiyorum ayrıca karakterleri renklendirebilmek bu mümkün mü acaba?
cupra yazdı:TaGo yazdı:bu modda yazdığımız yazı bi yerden sonra kısıtlanıyor
bunu sınırsız yapabilirmiyiz?
yapabilirsek nasıl?maxlength 55 başlık için, 255 yazı için olmalı.. değiştirirsen olur..Kod: Tümünü seç
<td class="row1">{L_GLOBAL_TITLE}<br /><span class="gensmall">{L_GLOBAL_TITLE_EXPLAIN}</span></td> <td class="row2"><input class="post" type="text" maxlength="55" size="40" name="global_title" value="{GLOBAL_TITLE}" /></td> </tr> <tr> <td class="row1">{L_GLOBAL}<br /><span class="gensmall">{L_GLOBAL_EXPLAIN}</span></td> <td class="row2"><textarea name="global_announcement" rows="5" cols="30" maxlength="255" onkeydown="return ismaxlength(this)">{GLOBAL_ANNOUNCEMENT}</textarea></td>
bir önceki soru ise akışkanlık ile ilgili olmalı onu deneyerek anlayabiliriz.
evet databasedede bir ayarlams yapmak gerek denemedim bakmak lazım..255 i 350 yaptım fakat yine uzun bişi yazamıyorum. Sebebi ne olabilir. en fazla 270 karakter gibi oluyor başka biryerde daha mı oynama yapmam lazım. ve link verme olayınıda çözemedim yapabilen varmı acaba?
tabii ki mümkün.. bakınız benim forumumda link verdim bunun içinfirstmoon yazdı:ben bu kayan yazıda link vermek istiyorum ayrıca karakterleri renklendirebilmek bu mümkün mü acaba?
<a href="linkinizi buraya yazın">açıklama</a>
<font color="RENGİ BURAYA YAZIN">metin buraya</font>
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir