Bütün İşlemlerde Ajax Hatası Alıyorum

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
yusufemird
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Bütün İşlemlerde Ajax Hatası Alıyorum

Mesaj gönderen yusufemird »

copyas yazdı: 24.04.2020, 23:49
yusufemird yazdı: 24.04.2020, 21:40 ancak 500 error veriyor javascript kapatıp başka eklentiyi etkinleştirmeye çalışınca
Kapatıp, o şekilde kullanmaya devam edin demedim :
copyas yazdı: 24.04.2020, 21:15 eklentiyi kaldırın daha sonra javascripti etkinleştirirsiniz.
Sorun çıkaran eklentiyi sistemden kaldırana kadar bu hatayı vermeden işlemi tamamlamanız için söylemiştim. Bu yöntemden de emin olmadığımı belirtmiştim. Herneyse eğer eklentiyi kaldırabilirseniz sonrasında önbellek temizliği yapmayı unutmayın.

Ayrıca viewtopic.php?p=115837#p115837
Eklentiyi de kaldırdım önbellek temizliği de yaptım. Ancak düzelmedi.
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: Bütün İşlemlerde Ajax Hatası Alıyorum

Mesaj gönderen copyas »

Sorun çıkaran eklentiyi kaldırmanıza rağmen düzelmedi ise phpbb.com 'da destek açabilirsiniz. Sonuçta yazılımın altyapısına bize göre daha hakimler.

Bundan sonra da bir eklentiyi yüklemeden önce eklenti veritabanından eklentinin hangi sürümler ile uyumlu olduğunu kontrol ederek yükleyin.

Daha da önemlisi forumda bir değişiklik yapmak istediğiniz zaman önce yedekleme yapınız ki bu tarz durumlarda geri dönüş şansınız olsun.

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir