phpBB SiteMaker (phpBB Site Yapıcı)
Re: phpBB SiteMaker (phpBB Site Yapıcı)
.htaccess dosyası ile yönlendirme yapabilirsiniz. forumlarımızda ".htaccess yönlendirme" olarak arama yaparsanız çözümler mevcut.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Bu eklentiden haberim yoktu. Ne kadar güzel eklentiler bunlar.
Bu uygulamayı dikkatli kullanın arkadaşlar bazen editörde bişeyleri düzenlerken sıfırlanıyor tüm ekledikleriniz uçup gidiyor her seferinde üşenmeyin yedek alın.
Merhaba,
Bu eklentinin yazarı destek talebime cevap vermedi daha doğrusu bir çok kişiye vermedi. Takipçileri 1 yıldır Github'da da aktif olmadığını söylediler dolayısıyla siz yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu eklentiyi devredışı bıraktıktan sonra veriyi sil deyince sayfa hata veriyor ve silinmiyor. Ön belleği temizlemeyi denedim ama işe yaramadı. Uygulama çok güzel ama farklı eklentilerle çakışma sorunu var. YKP'de eklentiler bölümünde görünüyor ancak "Ayarlar" seçeneği olması lazım aktif değil sadece menu seçeneği aktif. Sistem-Yönetim kontrol paneli- tekrar sistem kısmından bulup "Ayarlar" seçeneğini aktif ediyorum yine bu sefer görünüyor ama çalışmıyor. Yani eklentinin ayarlar seçeneğine ulaşmam lazım ulaşamıyorum. Komple kaldırıp temizleyip yeniden kurmak istiyorum ama devre dışı bırakıp veriyi sil seçeneğine tıklayınca hata veriyor silinmeden kalıyor. Bunu köklü bi şekilde nasıl kaldırabilirim atıkları dahil temizlensin istiyorum.
Bu eklentinin yazarı destek talebime cevap vermedi daha doğrusu bir çok kişiye vermedi. Takipçileri 1 yıldır Github'da da aktif olmadığını söylediler dolayısıyla siz yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu eklentiyi devredışı bıraktıktan sonra veriyi sil deyince sayfa hata veriyor ve silinmiyor. Ön belleği temizlemeyi denedim ama işe yaramadı. Uygulama çok güzel ama farklı eklentilerle çakışma sorunu var. YKP'de eklentiler bölümünde görünüyor ancak "Ayarlar" seçeneği olması lazım aktif değil sadece menu seçeneği aktif. Sistem-Yönetim kontrol paneli- tekrar sistem kısmından bulup "Ayarlar" seçeneğini aktif ediyorum yine bu sefer görünüyor ama çalışmıyor. Yani eklentinin ayarlar seçeneğine ulaşmam lazım ulaşamıyorum. Komple kaldırıp temizleyip yeniden kurmak istiyorum ama devre dışı bırakıp veriyi sil seçeneğine tıklayınca hata veriyor silinmeden kalıyor. Bunu köklü bi şekilde nasıl kaldırabilirim atıkları dahil temizlensin istiyorum.
Merhaba,
Sorunuzu 3.3.x Eklenti Destek forumuna ayrı bir başlık halinde aldığınız hatanın ekran görüntüsü ile birlikte gönderirseniz inceleyelim.
Sorunuzu 3.3.x Eklenti Destek forumuna ayrı bir başlık halinde aldığınız hatanın ekran görüntüsü ile birlikte gönderirseniz inceleyelim.

ansayfada bu eklentiye ait sağ üstte bir edit düğmesi bulunuyor ya hani. onu misafirler de görebiliyor. bunu nasıl düzeltebilirim?
herkes görüyor.
herkes görüyor.
Misafirlerin görmemesi lazım. Farklı bir cihazdan görüntülemeyi deneyin. Daha önce yönetici girişi yapmışsanız tarayıcınızın önbelleğinde kalmış olabilir. Ayrıca YKP'den önbellek temizliği de yapın.

türkçe yapmayı başaramadım. tr klasorunu language klasörüne attım ama bir işe yaramadı. ekstra bir ayar mı yapmalıyım ?
farklı cihazlardan da baktığımda görünüyor. ykp'den önbellek temizliği de yaptım ama hala bu buton görünüyor ve kullanılıyor.ESQARE yazdı: 10.12.2024, 10:40 Misafirlerin görmemesi lazım. Farklı bir cihazdan görüntülemeyi deneyin. Daha önce yönetici girişi yapmışsanız tarayıcınızın önbelleğinde kalmış olabilir. Ayrıca YKP'den önbellek temizliği de yapın.
Bu buton nerede çıkıyor? Eklentinin ekran görüntülerinde böyle bir buton göremedim. Kullandığınız stil kaynaklı bir problem olabilir. proSilver stilinde deneyin.

ilk mesajda Türkçeleştirme bölümünün altında yazılan işlemleri yapmalısınız. Başka bir ayara gerek yoktur.blackoca yazdı: 10.12.2024, 10:55 türkçe yapmayı başaramadım. tr klasorunu language klasörüne attım ama bir işe yaramadı. ekstra bir ayar mı yapmalıyım ?

yazıldığı gibi filezilla'dan ilgili klasöre ekledim. şimdi hem en hem de tr klasörü var. sanki tr'nin aktif olması için ayrı bir ayar yapmam gerekiyormuş gibi geliyor bana. en klasörünü silmem mi gerek acaba
- Dosya ekleri
-
- sitemakertr.PNG (4.62 KiB) 2196 kere görüntülendi
Mesaj panosunu hangi dilde kullanıyorsanız eklenti de otomatik olarak o dil de gösterilecektir. Dil dosyası ile ilgili başka bir ayar yapmanıza gerek yok.

Bir çok eklenti hata vermeden bu eklentiden etkileniyor bilginiz olsun. Kurduğunuz eklentilerin bazı özellikleri görünmeyebiliyor. Özellikle listeleme yapan eklentiler. Bunu kaldırdıktan sonra sonra farkettim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir