tşkler..ESQARE yazdı:bu kodun altına ekleyin.Kod: Tümünü seç
</script> <!-- END catrow -->
Shoutbox eklemek Lutfen yardm
Bu arada sitenizdeki Türkçe Çeviri kısımdaki linklerimizi geri eklerseniz sevinirim.Aksi takdirde destek alamazsınız.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
MOD dosyasının içerisindeki shoutbox_db_update.php dosyasını FTP den ana dizininize gönderin.Daha sonra http://www.siteadresiniz.com/shoutbox_db_update.php yazarak dosyayı çalıştırın, böylelikle veritabanınız güncellenecek.Daha sonra bu dosyayı FTP den silin.
Bundan sonra MOD dosyasının içerisindeki root/ dizini içerisindeki dosyaları FTP den ana dizininize göre gönderin.
Daha sonra bu dosyaları düzenleyeceksiniz:
arkadaşlar bunu yapmasam olmuyormu ben bunu denedim olmadı çünkü forum hata veriyor o zaman.
Bundan sonra MOD dosyasının içerisindeki root/ dizini içerisindeki dosyaları FTP den ana dizininize göre gönderin.
Daha sonra bu dosyaları düzenleyeceksiniz:
arkadaşlar bunu yapmasam olmuyormu ben bunu denedim olmadı çünkü forum hata veriyor o zaman.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
arkadaşlar dosyaları yedeklemiştim index.php dosyasını attım site acıldı fakat böyle görünüyor şşimdi ne yapmam gerekiyor acele yardım lütfen.
arkadaşlar dosyaları yedeklemiştim index.php dosyasını attım site acıldı fakat böyle görünüyor şşimdi ne yapmam gerekiyor acele yardım lütfen.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Senin kullandğın teman değişik kendi temanın içne girip her bir dosyada ne değişiklikler gerekiyorsa yapman lazım öte yandan bazı kodları bulmakta zorlanacaksındır.artek yazdı:BU SHOTBOXU ANA SAYFADA NASIL YAYINLAYACAĞIZ HERŞEY TAMAM DA
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 1 misafir