[MOD] Vbulletin Tarzı Forumu ( x Kişi görüntülüyor) v1.0.3
Dediğin şekilde arattım, böyle bişey çıktı sadece:pikachu yazdı:sadece U_VIEWFORUM olan yeri yada diğerini arat yada frontpage falan varsa onunla açıp yapabiliyorsan dene. bende zamanında deneme yanılma yoluyla kurmuştum.
Kod: Tümünü seç
<td class="row1" width="100%" height="50"><span class="forumlink"> <a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br />
orda replace dediği yere bakarsan sadece </a> kodundan önce şu kodu eklemiş sende öyle yap
Kod: Tümünü seç
{catrow.forumrow.ACTIVE_TOTAL} {catrow.forumrow.ACTIVE}
Tamam, modu kurdum ama ne çalışıyor, nede bir hata veriyor, nerede hata yapmış olabilirim kipikachu yazdı:orda replace dediği yere bakarsan sadece </a> kodundan önce şu kodu eklemiş sende öyle yapKod: Tümünü seç
{catrow.forumrow.ACTIVE_TOTAL} {catrow.forumrow.ACTIVE}

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]TiMeF yazdı:yoo bendede aynı şeklide bi değişiklik yok? aynı işi gören başka mod bilen varmı?
Bak abi bak, zaten kafayı yiycem bugün 2 tane modül kurdum, ikiside bela oldu...divane yazdı:narnia site adresini yazsaydin biraz karıştırabilirdik...
Bu mod. hiç bir işlev göstermedi, site yönetiminde ki 1 kişi görüntülüyor yazısıda kalktı...Yani şuan bu moda dair hiçbirşey yok...
+
Az önce imza profilde modunu yükledim, profil bölümü gitti, yedeği yükledim, hala profiller görünmüyor nasıl iştir anlayamadım

http://www.zincirkiran.tr.cx
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [MOD] Vbulletin Tarzı Forumu ( x Kişi görüntülüyor) v1.0.3
Eğer Alt forumlarınız varsa bu mod pek işe yaramaz..Ziyaretçi alt forumu olan biryerde gezinirken onu göstermiyor çünkü...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir