üye sayısı fazla olan siteler hakkında

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Elbette tabii ya budur işte ortak seni tebrik ediyorum. Zaten dikkat ettiyseniz sözde 1000 - 2000 online üyesi olan hiç bir forum kimler online sayfasına girişi bırakmıyor. Yani sayfaya girişi engelliyor yasaklıyorlar. Bunun nedeni sahte üyelerin kimler online sayfasında görünmemesidir. Aynı zamanda phpBB için olan sahte üyeler yani fake users modunda da aynı durum geçerli.

Yani bundan sonra kimler online sayfasına giremediğiniz sözde 1000 online üyeli büyük sitelere ne diyoruz ?

Küçük Site :wink:
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

Sitenin üye fazlalığı için içerik başta olmak üzere reklam(paranın olması lazım :D ) torpil gibi ve alt başlıklar altında gider. Git bi vb kur bakam üye sayın sadece siten vb diye artıyor mu? Lafım ortayadır...
hackxien
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hackxien »

valla ortalık vb doldu zaten,her önüne gelen vb kuruyor,onun için bence phpbb daha ayrıcalıklı..;)
Bana da beklerim..;) http://www.siberpaylasim.com & Hosting Hizmetlerimiz Mevcuttur. http://www.spreseller.com
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

onun için phpbb daha ayrıcalıklı değil herşeyiyle ayrıcalıklı.
inanmayanlar için lisanssız bir vb kurup kullanmalarını tavsiye ederim aradaki büyük farkı göreceklerdir!
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

hackxien yazdı:valla ortalık vb doldu zaten,her önüne gelen vb kuruyor,onun için bence phpbb daha ayrıcalıklı..;)
Katılıyorum Sana Her Önüne Gelen Vb açmaya başladı. Her Girdiğim Forum Sitesi vb . Kesinlikle ve kesinlikle Artık phpbb li olmak bir Ayrıcalık
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
hackxien
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hackxien »

nefritin söylediği gibi,paralı diye herkes bir halt sanıyor bu vb yi ama gelecek phpbb nin,yaşasın phpbb..:D
Bana da beklerim..;) http://www.siberpaylasim.com & Hosting Hizmetlerimiz Mevcuttur. http://www.spreseller.com
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Öte yandan V Bulletin açan pek çok site bunu yasal olmadan yapıyor yani VB yi kaçak olarak kullanıyorlar. Tabii kokusu çıkana kadar bundan uzunca bir süre önce geçen kışın ortasında http://www.forumtr.com diye bir site vardı orası VB kullanıyordu ama kaçak olarak hemde bir sürü üyesi vardı ve bunu öğrenen VB Firması o siteyi kapattırmıştı.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

nefrit siteleri karıştırıyor olmayasın :) ben şuan forumtr de photoshop derslerine bakıyorum :) vb bisüreligine lisansını iptal etti ama tekrar aldılar.lisans sorunu degildi onların ki karışık bi mevzu...ben de mp3 bölümü mod adayıydım senin bahsettigin sırada :D bu arada son modluk yaptıgım supermp3.org yada şimdiki ismiyle ciddi.com da size 400 000 üye var mı? :) siteye bi lafım yok,gerçekten büyük ve güzel bi site.akif iyi işler yapıyor ama bu kadar üye yok...şuanki üye sayısını aynen bu :

Kod: Tümünü seç

Üyeler: 512.782 
buna inanan var mı?ben görev yaptıgım zaman çok dalga geçtim bu konuda,ama dogru oldugunu söyledi diger moderatörler,modlardan yukarısı zaten karışmadı konuşmalar....
En son fatihbaz tarafından 21.09.2006, 01:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

fatihbaz yazdı:nefrit siteleri karıştırıyor olmayasın :) ben şuan forumtr de photoshop derslerine bakıyorum :) vb bisüreligine lisansını iptal etti ama tekrar aldılar.lisans sorunu degildi onların ki karışık bi mevzu...ben de mp3 bölümü mod adayıydım senin bahsettigin sırada :D
Emin misin Baktığına Ben Girince Bu Sayfa Mahkeme kararıyla kapatılmıştır diyor :lol:
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
fatihbaz

crowzer yazdı:
fatihbaz yazdı:nefrit siteleri karıştırıyor olmayasın :) ben şuan forumtr de photoshop derslerine bakıyorum :) vb bisüreligine lisansını iptal etti ama tekrar aldılar.lisans sorunu degildi onların ki karışık bi mevzu...ben de mp3 bölümü mod adayıydım senin bahsettigin sırada :D
Emin misin Baktığına Ben Girince Bu Sayfa Mahkeme kararıyla kapatılmıştır diyor :lol:
mp3 sitelerinde de o yazı var,ama vb lisansı iptal edildigi için mi sizce :D herhalde asp ile kurulmuş bi mp3 sitesini de vb lisansı yüzünden kapandı diye düşünmüyorsunuz....
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

O site eskiden vb lisansı olmadığı için 10 - 15 gün kapalı kaldı sonrasında üyelerden VB ye giden lütfen açın sitemizi - VB kullanmamıza izin verin mailleri ki bu mailler binlerce idi sonunda VB o sitenin kendi forum yazılımlarını kullanmalarına izin verdi.

Ancak bundan kısa bir süre sonra ise senin dediğin gibi MP3 nedenli bir konudan dolayı kapatıldı.
fatihbaz

herneyse beni ilgilendirmez onları yaptıgı iş.ama ben hayatta para vermem vb ye ...bi ara benim siteye vb nin temasını yaptık herkes benle dalga geçti "sende mi paraya kıyıp vb ye geçtin,geldin mi sözümüze.phpbb neymiş bak ne güzel olmuş vb " diye ugraştılar.sonra alttaki phpbb imzasını görünce şaşırdılar 8) vb yi sevmelerinin nedeni bence de biçok özelligin kurulu olması.ama vb de,phpbb kadar kişiselleştirme yok.bu yüzden ben phpbb kullanıyorum.gördügüm kadarıyla vb siteleri de phpbb ler kadar güvenli.yani fazlası yok.o kadar para verilir mi yav ona :twisted:
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

hem yakında phpbb 3.0 geliyor. ortalıgın tozunu attıracak phpbb
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
fatihbaz

eger 3 geldiginde 2 geri plana atılırsa mecbur geçicem ama 2 bu şekilde devam ederse geçmeyi düşünmüyorum :) ama büyük bi ihtimalle 3 çıkınca 2 yi onlar da bırakır....
Kullanıcı avatarı
tehlike_çanı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tehlike_çanı »

NEFRİT yazdı:Kardeş öncelikle merhaba ve üzülerek söylemem gerkiyor ki araştırmanı eksiksiz olarak yapamamışsın dünyanın en popüler forumuna sahip olan site phpBB yazılımı kullanmaktadır.

Bu yabancı bir site olup phpBB yi modifiye etmiş (modlar eklemiştir). Ne yazık ki sitenin adresini tam olarak hatırlayamıyorum ancak bi bakayım.

Öte yandan ne yazık ki zavallı ticari siteler v bulletin in paralı olduğu için iyi olduğunu düşünerek kullanmaktadırlar eminimki phpBB paralı olsaydı ticari şirketler phpBB kullanırdı.

Ulan en iyisi phpBB yi satmak :D
NEFRİT - phpBB pazarlama vede kazığa satış ŞTİ- A.Ş :lol:
Nefrit sana %100 destek veriyorum böyle bi firma kurmak şarrt oldu!
Ben şu anda kullandığım forum sitemi ilk açtığımda vb kullanan bir kaç kişi hacklenirsin kaliteli değil çok açığı var falan dediler bende gelin hackleyin dedim!
uğraştılar sağından girdiler solundan çıktılar ama yok!
Ya tek fark birinde sağlam bi kazık var cevzden yapılmış yontulmamış! :D
biride beleş TÜRK milleti için! :D

işte buınu fark etmem gerek!
bu regalin reklamına benzedi! hangisini seçecen! soldaki dersen sille geliyo! :D :) :D

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir