Yani bundan sonra kimler online sayfasına giremediğiniz sözde 1000 online üyeli büyük sitelere ne diyoruz ?
Küçük Site

Kod: Tümünü seç
Üyeler: 512.782
Emin misin Baktığına Ben Girince Bu Sayfa Mahkeme kararıyla kapatılmıştır diyorfatihbaz yazdı:nefrit siteleri karıştırıyor olmayasınben şuan forumtr de photoshop derslerine bakıyorum
vb bisüreligine lisansını iptal etti ama tekrar aldılar.lisans sorunu degildi onların ki karışık bi mevzu...ben de mp3 bölümü mod adayıydım senin bahsettigin sırada
mp3 sitelerinde de o yazı var,ama vb lisansı iptal edildigi için mi sizcecrowzer yazdı:Emin misin Baktığına Ben Girince Bu Sayfa Mahkeme kararıyla kapatılmıştır diyorfatihbaz yazdı:nefrit siteleri karıştırıyor olmayasınben şuan forumtr de photoshop derslerine bakıyorum
vb bisüreligine lisansını iptal etti ama tekrar aldılar.lisans sorunu degildi onların ki karışık bi mevzu...ben de mp3 bölümü mod adayıydım senin bahsettigin sırada
Nefrit sana %100 destek veriyorum böyle bi firma kurmak şarrt oldu!NEFRİT yazdı:Kardeş öncelikle merhaba ve üzülerek söylemem gerkiyor ki araştırmanı eksiksiz olarak yapamamışsın dünyanın en popüler forumuna sahip olan site phpBB yazılımı kullanmaktadır.
Bu yabancı bir site olup phpBB yi modifiye etmiş (modlar eklemiştir). Ne yazık ki sitenin adresini tam olarak hatırlayamıyorum ancak bi bakayım.
Öte yandan ne yazık ki zavallı ticari siteler v bulletin in paralı olduğu için iyi olduğunu düşünerek kullanmaktadırlar eminimki phpBB paralı olsaydı ticari şirketler phpBB kullanırdı.
Ulan en iyisi phpBB yi satmak![]()
NEFRİT - phpBB pazarlama vede kazığa satış ŞTİ- A.Ş
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir