paralı,parasız siteler

phpBB Türkiye ile ilgili görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazın
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
phpBB Türkiye hakkında görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazabilirsiniz. Site ile ilgili olmayan mesaj yazanlar, başka siteleri kötüleyenler, konu dışına çıkanlar ya da yöneticileri kötüleyici mesaj yazanlar uzaklaştırılacaktır.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
bülent
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen bülent »

bedava forumlarda daha fazla yardım için verilen adres burası arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
pRof
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pRof »

bülent yazdı:bedava forumlarda daha fazla yardım için verilen adres burası arkadaşlar
phpBBTurkey mi yani? Bedava forum verenler genelde kendileri destek veriyor ama demek ki vermeyen de buraya yönlendiriyor... ;)
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

çünkü burası phpbb türkiye resmi sitesi..
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

Forumlari.net ücretsiz forumlar veriyor..Alt forum,kullanıcı grupları rengi,extreme styles,modcp gibi modlar var ve desteği de Forumlari.net/yardim sitesinden veriyor..Ücretsiz alacaksanız burayı öneririm..Her bedava forum destek vermez. :D (yani ben öyle biliyorum)
Kullanıcı avatarı
pRof
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pRof »

phpBB-TR yazdı:Forumlari.net ücretsiz forumlar veriyor..Alt forum,kullanıcı grupları rengi,extreme styles,modcp gibi modlar var ve desteği de Forumlari.net/yardim sitesinden veriyor..Ücretsiz alacaksanız burayı öneririm..Her bedava forum destek vermez. :D (yani ben öyle biliyorum)
Benimde vardı bir tane, ordan biliyorum destek verdiklerini... ;) Son zamanlarda da güzel eklentiler yüklenmişti ama kendi hostun gibisi yok... ;) İşin sonu orada da paraya dayanıyor...
mciritci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mciritci »

Selam Üstadlar ben takeform dan yenı bir ücretsiz form kurdum.. bu forma arayuzler , guvenlık modları kurmak ıstıyorum mumkun mudür acaba
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

değildir. ftp bağlantısı falan filan lazım.
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

pRof yazdı:
phpBB-TR yazdı:Forumlari.net ücretsiz forumlar veriyor..Alt forum,kullanıcı grupları rengi,extreme styles,modcp gibi modlar var ve desteği de Forumlari.net/yardim sitesinden veriyor..Ücretsiz alacaksanız burayı öneririm..Her bedava forum destek vermez. :D (yani ben öyle biliyorum)
Benimde vardı bir tane, ordan biliyorum destek verdiklerini... ;) Son zamanlarda da güzel eklentiler yüklenmişti ama kendi hostun gibisi yok... ;) İşin sonu orada da paraya dayanıyor...
Paraya dayandığını görmedim :? Sade Pro Pakette paraya dayanıyor..rep modu koyacaklardı ama şu anlık yok kullanıcı gruplarına renk verme var o da güzel :D

“Görüş - İstek - Öneri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir