phpBB 3.0 Beta4 Yayınlandı.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:tagyljf4]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:tagyljf4] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:tagyljf4]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:tagyljf4]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:tagyljf4]Site kurallarımızı[/url:tagyljf4] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:tagyljf4]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:tagyljf4] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:tagyljf4]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:tagyljf4]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:tagyljf4]Site kurallarımızı[/url:tagyljf4] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
@repi phpbb3 e henüz geçmedik..
kurduğun forum bir sonraki güncellemede silinecek.. yani phpbb3 için estek yok..
bu beta sürüm test içindir.
kurduğun forum bir sonraki güncellemede silinecek.. yani phpbb3 için estek yok..
bu beta sürüm test içindir.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
ilginiz icin tesekkurler
Hocam o zaman bir kac sorum olacak
yeniyim kusuruma bakmayin maazur gorun
cikacak olan tam surum ne zaman cikar?? tahmini veya kesinlesen bir tarih var mi? ve ben kayyo dan faydalanarak yayin yapiyorum.. ve eger bu yeni gelirse gecis yapabilir miyim?? butun o konular kullanici kayitlari vs. cok zahmetli islemler
birsey dikkatimi cekti bakim-->
veri tabani --> yedekleme..
Yedekleme Özellikleri
Yedekleme tipi:
Tam Sadece Yapı Sadece Veri
Dosya tipi:
gzip bzip2 text
Faaliyet:
Sakla ve İndir Dosyayı Yerel Sakla İndir
Tablo Seçili:
vs. seceneklerin bulundugu bir bolum var.. bunlar neyi yedekliyor forumlari mi? kullanicilari mi?
eger hepsini yapiyorsa tam surume gecis yaptigimizda bunlari nasil kullanacagim, yani nereye atmam gerekli ne yapmam gerekli
ilginize tesekkur eder ii calismalar dilerim
Hocam o zaman bir kac sorum olacak
yeniyim kusuruma bakmayin maazur gorun

cikacak olan tam surum ne zaman cikar?? tahmini veya kesinlesen bir tarih var mi? ve ben kayyo dan faydalanarak yayin yapiyorum.. ve eger bu yeni gelirse gecis yapabilir miyim?? butun o konular kullanici kayitlari vs. cok zahmetli islemler

veri tabani --> yedekleme..
Yedekleme Özellikleri
Yedekleme tipi:
Tam Sadece Yapı Sadece Veri
Dosya tipi:
gzip bzip2 text
Faaliyet:
Sakla ve İndir Dosyayı Yerel Sakla İndir
Tablo Seçili:
vs. seceneklerin bulundugu bir bolum var.. bunlar neyi yedekliyor forumlari mi? kullanicilari mi?

ilginize tesekkur eder ii calismalar dilerim
beta aşamasından finale kadar upgrade desteği olmayacak.. beta ve final çıktığında bir önceki sürüm silinerek kullanılacak. phpbb2 'yi kullanman gerekir bu aşamada. Yedekleme tam yedekleme dendiğinde. Database deki tüm değerleri yedeklemen iyi olur.. bu iş için phpmyadmin'i kullanman sağlıklı olur..
Oncelikle ilginize sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum gercekten saolun baska yerlerde bu kadar ilgilenilmiyor yada yetersiz kalio..
Affiniza siginirak
fazla birsey bilmedigim icin bu konuda yardim istiyorum..
Kayyo dan ucretsiz host aldim ve ilk once http://www.x.kayyo.com isimli bir site duzenledim(phpbb2.0.21 surumu ile) fakat hemen arkasindan phpBB-3.0.B4 forumu ile karsilastim tavsiye edilmemesine ragman yeni bir host aldim http://www.y.kayyo.com ve buraya da phpBB-3.0.B4 surumunu kurdum(sizlerin yardimlariniz vasitasi ile tekrar tesekkurlerimi iletiyorum)
kayyo dan aldigim hesapta phpmyadmin adli bir sayfa var.. yedek(forum msjlar,stiller vs.)olarak nitelendirdigimiz hersey burada mi..? eger bunlari yedek almam gerekiyorsa bu islemi su an kullandigim phpBB-3.0.B4 surumunde nasil yapiyorum daha once hic yedek almadim yada aldigimi sandim gerci bolye bir denemede bulunmadim ama ileride lazim olacagi icin yardimci olabilir..(phpBB-3.0.B4 de nasil yedek alinir
)
Mesele phpBB-3.0.B4 den phpBB-4 e gecerken..? bu mumknu mu bilmiyorum ama burda aciga kavusmus olacak ve benim gibi acemi olanlarda faydalanmis olur sizlerin sayesinde..
Affiniza siginirak

Kayyo dan ucretsiz host aldim ve ilk once http://www.x.kayyo.com isimli bir site duzenledim(phpbb2.0.21 surumu ile) fakat hemen arkasindan phpBB-3.0.B4 forumu ile karsilastim tavsiye edilmemesine ragman yeni bir host aldim http://www.y.kayyo.com ve buraya da phpBB-3.0.B4 surumunu kurdum(sizlerin yardimlariniz vasitasi ile tekrar tesekkurlerimi iletiyorum)
kayyo dan aldigim hesapta phpmyadmin adli bir sayfa var.. yedek(forum msjlar,stiller vs.)olarak nitelendirdigimiz hersey burada mi..? eger bunlari yedek almam gerekiyorsa bu islemi su an kullandigim phpBB-3.0.B4 surumunde nasil yapiyorum daha once hic yedek almadim yada aldigimi sandim gerci bolye bir denemede bulunmadim ama ileride lazim olacagi icin yardimci olabilir..(phpBB-3.0.B4 de nasil yedek alinir

Mesele phpBB-3.0.B4 den phpBB-4 e gecerken..? bu mumknu mu bilmiyorum ama burda aciga kavusmus olacak ve benim gibi acemi olanlarda faydalanmis olur sizlerin sayesinde..
esqare belirtmiş beta3 beta 4 e geçiş var ama beta 4 den finale geçiş olacağı konusunda netlik yok!
@phpbb3 senin burada bunu gerçekleştirmen bizi ilgilendirmiyor.. Biz, phpbb.com'un çizdiği çizginin dışına çıkmıyoruz.. Bu konuda forumumuzda güncellemeye ilişkin açıklama yapıldı.. Resmi olmayan methodlar ile kullanıcının kafasını karıştırmayalım..
edit:
ve yukarıda, bu güncellemeden sonra temiz kurulum yapılması mutlak olarak hatırlatılıyor..
binlerce kez yazıyoruz, phpbb3 versiyonu biz söyleyene kadar kalıcı olarak kurmayın, test için kullanınız...
@phpbb3 senin burada bunu gerçekleştirmen bizi ilgilendirmiyor.. Biz, phpbb.com'un çizdiği çizginin dışına çıkmıyoruz.. Bu konuda forumumuzda güncellemeye ilişkin açıklama yapıldı.. Resmi olmayan methodlar ile kullanıcının kafasını karıştırmayalım..
edit:
yukarıdaki ingilizce metinde "update" aşamasını gerçekleştirilip silinmelidir. Bu "update" yani güncelleme olayının çalışma prensibini test etmek için bu özelliği açmaları ile phpbb3'ün beta güncellemesiyle final versiyona geçileceği anlamını taşımıyor....phpbb yazdı: With this beta an update path is provided, though being not fully supported. We decided to give away the proposed update package to let it properly test and fix any remaining issues encountered before using this as the primary method of updating. This means that you should test the update and report any bugs or issues you notice, but not depend on a successful update - you should still not use this beta in a live environment and you should always be able to completely remove your installation to perform a fresh install.
ve yukarıda, bu güncellemeden sonra temiz kurulum yapılması mutlak olarak hatırlatılıyor..
binlerce kez yazıyoruz, phpbb3 versiyonu biz söyleyene kadar kalıcı olarak kurmayın, test için kullanınız...
En son cupra tarafından 09.12.2006, 14:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
evet oradan da yedek alabilirsin tabiki. yedeğin nasıl alınacağı anlatılmıştı sanırsam. ilerde sorunla karşılaşınca mesela mod kurarken bi hata olursa yada hack gibi olaylarda yedeği kurarak yedeği aldığın zamandan itibaren devam edebilirsin.repi yazdı:Oncelikle ilginize sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum gercekten saolun baska yerlerde bu kadar ilgilenilmiyor yada yetersiz kalio..
Affiniza siginirakfazla birsey bilmedigim icin bu konuda yardim istiyorum..
kayyo dan aldigim hesapta phpmyadmin adli bir sayfa var.. yedek(forum msjlar,stiller vs.)olarak nitelendirdigimiz hersey burada mi..? eger bunlari yedek almam gerekiyorsa bu islemi su an kullandigim phpBB-3.0.B4 surumunde nasil yapiyorum daha once hic yedek almadim yada aldigimi sandim gerci bolye bir denemede bulunmadim ama ileride lazim olacagi icin yardimci olabilir..(phpBB-3.0.B4 de nasil yedek alinir)
En sonunda buldum nasil yedek alindiginicupra yazdı:esqare belirtmiş beta3 beta 4 e geçiş var ama beta 4 den finale geçiş olacağı konusunda netlik yok!
edit:yukarıdaki ingilizce metinde "update" aşamasını gerçekleştirilip silinmelidir. Bu "update" yani güncelleme olayının çalışma prensibini test etmek için bu özelliği açmaları ile phpbb3'ün beta güncellemesiyle final versiyona geçileceği anlamını taşımıyor....phpbb yazdı: With this beta an update path is provided, though being not fully supported. We decided to give away the proposed update package to let it properly test and fix any remaining issues encountered before using this as the primary method of updating. This means that you should test the update and report any bugs or issues you notice, but not depend on a successful update - you should still not use this beta in a live environment and you should always be able to completely remove your installation to perform a fresh install.

@repi yorum yok

hocam birsey sormak istiyorum bana hitaben yazdigin yazilarda neden @repi ibaresini kullaniyorsun

Başlığı saptırıp geyiğe çevirmeyelim, konunun iyice dışına çıkmaya lüzum yok. Konu ile ilgili mesaj gönderiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Bir moderatöre yakışmayan sözler...cupra yazdı:esqare belirtmiş beta3 beta 4 e geçiş var ama beta 4 den finale geçiş olacağı konusunda netlik yok!
@phpbb3 senin burada bunu gerçekleştirmen bizi ilgilendirmiyor..
Geçişler ile ilgili mesajlar yazılmış ve ben şu anda bile geçişin olabildiğini yazdım. Seni ilgilenmiyorsa görmezden gelirsin, senin için değil, üye geçişin mümkün olduğunu bilsin diye yazdım.
Mod yazmayın diyor(lar) ancak phpBB3 takımındaki mod destek elemanları mod portföyü oluşturdu bile.
sadece moderatör değilim bu sitenin bir parçasıyız ve kullanıcılarımızda bu grupta bir bütünün parçalarını oluşturuyor, kullanıcı phpbb3..phpbb3 yazdı:Bir moderatöre yakışmayan sözler...cupra yazdı:esqare belirtmiş beta3 beta 4 e geçiş var ama beta 4 den finale geçiş olacağı konusunda netlik yok!
@phpbb3 senin burada bunu gerçekleştirmen bizi ilgilendirmiyor..
Geçişler ile ilgili mesajlar yazılmış ve ben şu anda bile geçişin olabildiğini yazdım. Seni ilgilenmiyorsa görmezden gelirsin, senin için değil, üye geçişin mümkün olduğunu bilsin diye yazdım.
Mod yazmayın diyor(lar) ancak phpBB3 takımındaki mod destek elemanları mod portföyü oluşturdu bile.
eğer çok biliyorsanız, açarsınız bir geliştirme sistemini kendi testinizi yaparsınız..
phpbb takımının mod açması kadar normal bir durum yok. onlar bunu geliştirmek için test yapıyor olabilirler.. sizde kendi yeteneklerinizi test etmek için bu konuda çalışmanızı yapın kardeşim.. bu sitede kuralların ve açıklamaların dışında bir yorum yapıyorsanız buna müdahale ederim. Site yönetimi kullanıcısından yöneticisine bir birliktir. bu birlik içindeyseniz kapımız açıktır..
Dikkat edelim genç kardeşim orada sana phpbb 3 ü test amaçlı kullanmanız gerektiğini belirtmişim. bunu anlayarak, bundan sonra sistemle ilgili tanımlanan şekilde burada cevap yazarsan seviniriz.
birde bu şekilde bir şikayetin olursa konuyu saptırmadan benle yada site yöneticisi arkadalarımdan biriyle temasa geç.
polemik yaratmadan tekrar iletiyorum..
phpBB3 ü test amaçlı kullanıyoruz, onun dışında kalıcı olarak kuruyorsanız bu sizin tercihiniz biz önermiyoruz..
bilgi: aynı sayfada 4 kez phpbb3 test amaçlı kullanın demişim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir