arkadaşım yapabilirsen çok sevinirimyeniturkBB yazdı:Onun için farklı bi mod lazım biraz kodların üstünde durmam lazım....
[MOD] Birthday Hack / Doğumgünü Modu (Güncellendi)
- FataL_RhymE
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Modu kurdum ama şu hata ile karşılaştım.. Ne demek istiyor acaba?
Kod: Tümünü seç
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/gokceali/public_html/Forum/includes/usercp_register.php on line 1056
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
3.0 versiyonu:
http://www.frostjedi.com/terra/scripts/ ... s3.0.0.zip
Kurulum çok daha zor gibi ama çok daha kapsamlıya benziyor, tam inceleme fırsatım olmadı ama güzel gibi...
http://www.frostjedi.com/terra/scripts/ ... s3.0.0.zip
Kurulum çok daha zor gibi ama çok daha kapsamlıya benziyor, tam inceleme fırsatım olmadı ama güzel gibi...
Merhaba Arkadaşlar,
Yahu ben bu Doğum Günü Modunu kurdum. Kurulumda da hiç hata ile karşılaşmadım ancak Bugün Doğum Günü olanlar listesi her zaman boş.
Yani yeni üyelikler açtım Doğum gününü bugün yaptım, kendi profilimden değiştirdim ama olmadı olmadı..!
Liste sürekli boş oluyor..
Bir diğer mevzuda Yönetici Paneli'nde (ACP) Doğum günü ile ilgili olan yerlerin ayarları sürekli boş. Yani ayarları yapıyorum ama dönüp tekrar baktığımda ayarlar yine sıfırlanmış oluyor..
NEDEN ACABA?
Sorun SQL dedir diyeceğim ama zaten bir tane kod var onu da hatasız bir şekilde yükledim..
Hiçbir hata almıyorum ama çalışmıyor bu MOD benim forumda..
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
ŞİMDİDEN SAĞOLUN...
MOD YARDIMA TAŞIDIM..
Yahu ben bu Doğum Günü Modunu kurdum. Kurulumda da hiç hata ile karşılaşmadım ancak Bugün Doğum Günü olanlar listesi her zaman boş.
Yani yeni üyelikler açtım Doğum gününü bugün yaptım, kendi profilimden değiştirdim ama olmadı olmadı..!
Bir diğer mevzuda Yönetici Paneli'nde (ACP) Doğum günü ile ilgili olan yerlerin ayarları sürekli boş. Yani ayarları yapıyorum ama dönüp tekrar baktığımda ayarlar yine sıfırlanmış oluyor..
NEDEN ACABA?
Sorun SQL dedir diyeceğim ama zaten bir tane kod var onu da hatasız bir şekilde yükledim..
ŞİMDİDEN SAĞOLUN...
MOD YARDIMA TAŞIDIM..
En son VSaBaH tarafından 11.04.2007, 20:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- yeniturkBB
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sorununuz hala deva ediyormu..VSaBaH yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
NEDEN ACABA?
ŞİMDİDEN SAĞOLUN...
MOD YARDIMA TAŞIDIM..

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir