[MOD] Aynı 2 Mesajın Atılmasını Engellemek

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
SeVeN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen SeVeN »

Arkadaşlar mod çalışıyorda benim şöyle bir sorunum var bu seferde peşpeşe aynı kişi 2 mesaj atamadığı için 1-2 gün sonra o konu altına bir haber eklemek istiyor örneğin spor bölümünde fakat ondan sonra mesaj atan biri olmadığı için eski mesajını devamlı editlemek zorunda kalıyor..
Benim söylemek istediğim buna bir süre sınırlaması getirilemezmi..
Örneğin mesaj attıktan sonra aynı kişi 1 saat sonra tekrar o konu altına mesaj atabilsin gibi..
Yardımcı olursanız sevinirim.. ;)
SeVeN
SeVeN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen SeVeN »

Yönetici arkadaşlar kusura bakmayın sabahtan bir sorun vardı mesajı göndermek istediğimde hata alıyodum bende mesajımı göndermek için birkaçkez denedim ama mesajım 5-6 kez göndirilmiş olduğunu görüyorum..
Kusura bakmayın bu mesajım dahil birden fazla gönderilmiş mesajları silerseniz sevinirim..
Hatadan dolayı böyle bir şey oldu ben gönderilmedi diye yollamıştım ama her defasında oysa mesajım gönderilmiş :(

Aynı hatayı bu mesajımdada aldım aldığım hata şu;

Ran into problems sending Mail. Response: 451 Temporary local problem - please try later

DEBUG MODE

Line : 165
File : smtp.php
SeVeN
S@N@L C@FE
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen S@N@L C@FE »

arkadaşlar ben denedim calısıyor.Admin panelindeki flod aralıgınında 1'e ayarlayın tmm dır ;)
eger mod hata verirse kodları editlemeniz lazım ben denedim ilk basta calismiyodu ama editledim oldu :D
ARKADAŞLAR ARTIK YENİ NİCK'İMLE ARANIZDAYIM >>> yeniturkBB
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir